Σέριφος: πήρε άδεια το γήπεδο μετά από 924 ημέρες

Ήταν η 26η Απριλίου του 2015… Αγωνιστική περίοδος 2014 – 15 και η φάση των αγώνων παραμονής στην 1η κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων… Οι φίλοι της ομάδας του ΑΟ Σερίφου έβλεπαν για τελευταία φορά τους παίκτες της ομάδας τους (σε αγώνα κόντρα με τον Νηρέα 0-3 το αποτέλεσμα) γιατί πολύ απλά μερικές εβδομάδες αργότερα το γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο, λόγω ένστασης που είχε καταθέσει κάτοικος του νησιού για καταπάτηση χώρου.

Από τότε η ομάδα λειτούργησε ως …τσιγγάνος δίνοντας αγώνες είτε στη Σίφνο είτε στη Μήλο… Όμως, έφτασε η ημέρα που επιστρέφει στην φυσική του έδρα. Και μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί ως …νικηφόρα από τη στιγμή που πριν γίνει σέντρα, η ομάδα του ΑΟ Σερίφου κέρδισε. Μιλάμε για τον εξ αναβολής αγώνα κυπέλλου με τον Αίαντα Σύρου, αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για την 5η Νοεμβρίου, όμως η απόφαση της ομάδας της Σύρου να αποσυρθεί (3-0αα) δίνει στην γηπεδούχο ομάδα την πρόκριση… Άρα; Με το δεξί λοιπόν το ντεμπούτο.

Όσο για το πραγματικό; Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει δώσει δύο αγώνες εκτός έδρας (1-1 νίκες) και πλέον περιμένουμε πότε θα οριστεί από την ΕΠΣ Κυκλάδων είτε το παιχνίδι με την Κύθνο που ήταν για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου ή στο αμέσως επόμενο (5η) που είναι με τον Παμμηλιακό…

Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα sportcyclades.gr Πέρασαν  924 μέρες  την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του ΑΟ Σερίφου στο γήπεδο της Σερίφου και η ομάδα του νησιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και το γήπεδο της Σερίφου πήρε την πολυπόθητη άδεια και πλέον οι άνθρωποι του νησιού και της ομάδας έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι που μετά από 30 μήνες θα δουν και πάλι ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας με αρκετούς εθελοντές έχουν φροντίσει για την συντήρηση του»

Εμείς απλά θα προσθέσουμε ότι η κίνηση αυτή έγινε λόγω της αλλαγής του καθεστώτος χορήγησης αδειών χρήσης αγωνιστικών χώρων με τους Δήμους πλέον να αναλαμβάνει την ευθύνη… 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News