Στα κόκκινα η «Γκάμπι»

Η πόρτα εξόδου άνοιξε με την Μελίνα Εμμανουηλίδου, η οποία μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Νάξο και τον Πανναξιακό ΑΟΝ αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού. Και η συνέχεια ήρθε από την Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, την Βουλγάρα διεθνή η οποία δύο ημέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές του Πανναξιακού είπε «ναι» στη πρόταση του Ολυμπιακού ρίχνοντας «μαύρο» στην αντίστοιχη πρόταση Παναθηναϊκού και ΑΟ Θήρας αλλά κυρίως λέγοντας «όχι» στον Πανναξιακό, ο οποίος της είχε ζητήσει να περιμένει μερικές ημέρες μέχρι τη λήξη των εκλογών…

Η διεθνής Βουλγάρα διαγώνια μετά από μια φοβερή χρονιά με τον Πανναξιακό (ψηφίστηκε ως η καλύτερη ξένη αθλήτρια της περασμένης χρονιάς) έρχεται στο …λιμάνι, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό η Σέρβα Ιβάνα Νέσοβιτς. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού; «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση της Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα. Η διεθνής Βουλγάρα βολεϊμπολίστρια η οποία αγωνίζεται με επιτυχία τόσο ως διαγώνιος όσο και ως ακραία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Ολυμπιακό».

Λίγο αργότερα υπήρξε και δήλωση της «Γκάμπι» στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, όπου σε αντίθεση με την Εμμανουηλίδου «ξέχασε» την προηγούμενη ομάδα της, τον Πανναξιακό. «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό την νέα σεζόν. Είναι πραγματικά μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα και ένα σκαλοπάτι παραπάνω για την καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να βοηθήσω το κλαμπ να διατηρηθεί στην κορυφή».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την όψιον του συμβολαίου που είχε με την Μελίνα Κωνσταντίνου, την Κύπρια ακραία και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο τη συνεργασία τους.. Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μετά την ανανέωση της παραμονής της στον Ολυμπιακό δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το τμήμα με στόχο να φέρουμε ξανά τα κεκτημένα, το πρωτάθλημα και το κύπελλο στο Λιμάνι. Χαίρομαι που με εμπιστεύονται ξανά από τον Ολυμπιακό και μετά το χειρουργείο από το οποίο προέρχομαι θα προετοιμαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι τη νέα σεζόν να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News