Στενεύουν τα περιθώρια για Πανναξιακό ΑΟΝ μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ

Συνεδρίασε την Τετάρτη 19 Ιουλίου το ΔΣ της ΕΟΠΕ και ελήφθησαν αποφάσεις σχετικές με την ομοσπονδία και τα πρωταθλήματα βόλεϊ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο volleyball.gr  εγκρίθηκε η προκήρηξη του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών και ορίστηκε σαν τελική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017.

Με βάση την απόφαση αυτή αρχίζει και σφίγγει ο "κλοιός" αναφορικά με την συμμετοχή ή όχι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ καθώς η στασιμότητα στα διοικητικά του συλλόγου παρά τις προσπάθειες που έγιναν από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να προσφέρουν , δεν αφήνει πολλά περιθώρια. 

Ο Πανναξιακός έχει ήδη "χάσει" όλες τις αθλήτριες του από το περσινό ρόστερ και με την υπάρχουσα κατάσταση θεωρείται σχεδόν αδύνατο να καταφέρει να φτιάξει ομάδα μέχρι της 2 Αυγούστου, ημερομηνία ολοκλήρωσης των μεταγραφών ελληνίδων αθλητριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για τις αποφάσεις που πάρθηκαν:

Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις Α1 & Α2 Γυναικών και Α2 Ανδρών
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατεθούν μέχρι την Τρίτη 25/7/2017
Οι κληρώσεις των προγραμμάτων για τις Εθνικές Κατηγορίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4/8/2017
Εγκρίθηκε η Εγκύκλιος Επανεγγραφών αθλητών
Αποφασίστηκε η δήλωση συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018
Εγκρίθηκε η ανάληψη καθηκόντων  Βοηθού Προπονητή Εθνικής Γυναικών για τον  3ο Γύρο Προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από τον  κ. Βασίλη Χριστόπουλο
Εγκρίθηκε η απασχόληση της πρώην αθλήτριας Νικόλ Ζαχαρέα, ως Βοηθός Team Manager στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες, σε εθελοντική βάση,
Η ΕΟΠΕ ανέλαβε την αιγίδα του Ετήσιου Τουρνουά Beach Volley στην μνήμη του πρώην Προέδρου της ΕΟΠΕ και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας κ. Μ. Μαστρανδρέα, στην Κάσο (20-25.07.2017)
Εγκρίθηκε το σχέδιο του Κανονισμού Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών Πετοσφαίρισης.
Αποφασίστηκε η δημιουργία τράπεζας αίματος στην ΕΟΠΕ και τις Ενώσεις