Στον Ολυμπιακό ο Ρένος Κασέμι

Η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομών του Πανναξιακού από τους Γιάννη Παραβατό και Γιάννη Ζαφείρη επιβραβεύθηκε σήμερα, καθώς μετά από χρόνια ο σύλλογος «στέλνει» παίκτη σε μεγάλο σύλλογο.

Ο λόγος για τον 14χρονο Ρένο Κασέμι, ο οποίος στις 6/9 βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου συνοδεία του μάνατζερ του Άγγελου Βεΐζι υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Ο Κασέμι, γίνεται ο δεύτερος Κυκλαδίτης που υπογράφει φέτος στον Ολυμπιακό, καθώς θα είναι συμπαίκτης με τον Νίκο Φρέρη της Σύρος 2002, που επίσης θα αγωνίζεται στην Κ15 στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, καθώς εκτός των Φρέρη και Κασέμι, έχουν ντυθεί στα ερυθρόλευκα οι: Δεγαΐτας, Μπουλάρι και φυσικά ο Αντώνης Φουάσης.

Ο σύλλογος της Νάξου δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά του και τις ευχές του στον αθλητή μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ένα παιδί που έκανε πρώτη εγγραφή στα τμήματα των ακαδημιών του σωματείου μας και ανδρώθηκε στα αγωνιστικά μας τμήματα, ο Ρένος Κασέμι, πέτυχε τόσο με την βοήθεια των προπονητών των ακαδημιών του συλλόγου μας όσο και με την δική του θέληση, προσπάθεια και ποιότητα την μεταγραφή του στο τμήμα Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Τα μέλη του Δ.Σ., οι συναθλητές και οι προπονητές του, του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής, κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα και με τη συνέχεια της σκληρής δουλειάς να τον καμαρώσουμε τα επόμενα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με αρκετούς αθλητές από τα σπλάχνα του συλλόγου μας.

Για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Ο ΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΕΡΡΑ ΣΟΦΙΑ

Πηγή: 
sportcyclades.gr