Σύρος - Φοίνικας ΟΝΕΧ: Αναβολή αγώνα με Παναθηναϊκό, "ευχαριστώ" στα ΜΜΕ

Φοίνικας Σύρου

Ο κορωνοϊός κάνει δυναμική εμφάνιση και στο βόλεϊ... Και μάλιστα την ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, με την "Αρχόντισσα των Κυκλάδων" αυτές τις ημέρες να βρίσκεται σε εγρήγορση λόγω των πολλών κρουσμάτων (περισσότερα από 100 τον Δεκέμβριο, το 50% τις τελευταίες 10 ημέρες). Και με τέσσερα κρούσματα στην ομάδα της Σύρου, μοιραία οδηγούμαστε στην αναβολή του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Αθήνα στις 5 το απόγευμα για τα ημιτελικά του League Cup Νίκος Σαμαράς.... (σ.σ. το άλλο ζευγάρι Μίλωνας - ΠΑΟΚ) ... 

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Δεν θα πραγματοποιηθεί ο αυριανός αγώνας Λιγκ Καπ του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 5μ.μ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Volleyleague το ματς αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας και σύμφωνα με το άρθρο 9.8.1. του υγειονομικού πρωτοκόλλου, προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Ν.Σαμαράς» 2021-22 μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας ONEX που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 αναβάλλεται μετά την επίσημη ενημέρωση του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ για τέσσερα κρούσματα COVID-19.

Σύμφωνα με το άρθρο 9.8.1. του υγειονομικού πρωτοκόλλου και προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, η διοργανώτρια αναβάλλει την αναμέτρηση και παραπέμπει σε νεότερη ενημέρωση για τον ορισμό του.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τα Μ.Μ.Ε εξέδωσε ο Φοίνικας Σύρου ONEX με αφορμή την εκτενής κάλυψη της κατάκτησης του τροπαίου του Super Cup. Όπως σημειώνει « Ιδιαίτερη αξία έχει ο μεγάλος αριθμός θετικών αναφορών και συγχαρητηρίων από όλους εσάς μέσω των social media, όπου μοιραστήκατε τη χαρά μας» και καταλήγει «ιδιαίτερη ικανοποίηση μας δίνει το γεγονός ότι η επιτυχία της ομάδας μας καλύφθηκε εκτενώς και από μη αθλητικά πανελλαδικά μέσα». 

Αναλυτικά:   Ο Φοίνικας Σύρου ONEX σας εύχεται χρόνια πολλά με ατομική και οικογενειακή υγεία. Μετά το πρωτοφανές κύμα θετικών σχολίων και στήριξης από όλους εσάς, στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα μας στη Ρόδο, φτάνοντας στην κατάκτηση του μεγαλύτερου τίτλου της μέχρι σήμερα, του Super Cup, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε δημόσια.

Ιδιαίτερη αξία έχει ο μεγάλος αριθμός θετικών αναφορών και συγχαρητηρίων από όλους εσάς μέσω των social media, όπου μοιραστήκατε τη χαρά μας.

Ειδική αναφορά αξίζει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόσο των Κυκλάδων, όσο και εκείνα Πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ ιδιαίτερη ικανοποίηση μας δίνει το γεγονός ότι η επιτυχία της ομάδας μας καλύφθηκε εκτενώς και από μη αθλητικά πανελλαδικά μέσα.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας. Καλή χρονιά!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News