Σύρος: Στον "Φιλόδημο ΙΙ" και η Α' Αίθουσα του Κλειστού Γυμναστηρίου (ΑΔΚΕ)

"Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Πράξης «Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σύρου -Ερμούπολης», στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», βάσει της υπ’ αριθμ. 15884/04-03-2020 (ΑΔΑ: ΨΗΞΧ46ΜΤΛ6-Ζ7Γ) απόφασης του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Τοπ. Αυτ/σης & Αναπτ. Πολιτικής κ. Κ. Θεοδωρόπουλου, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων», συνολικού προϋπολογισμού 600.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης". Αυτό αναφέρει το δελτίο ενημέρωσης από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπει τέλος σε εικόνες που όχι μας προσβάλουν (βλ κουβάδες με νερό εν ώρα αγώνα) αλλά και ενδεχομένως να είναι επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών... 

Ας δούμε όμως τι αναφέρει το σχετικό δελτίο όσον αφορά τα έργα που θα γίνουν 

Η Πράξη αποτελείται από τα εξής δύο υποέργα:

ΥΠΟΕΡΓΟ 1: «Στατική ενίσχυση κλειστής αίθουσας Α΄ αθλητικού κέντρου Δήμου Σύρου-Ερμούπολης » προϋπολογισμού 545.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

ΥΠΟΕΡΓΟ 2: «Αντικατάσταση κερκίδων κλειστής αίθουσας Α΄ αθλητικού κέντρου Δήμου Σύρου-Ερμούπολης» προϋπολογισμού 55.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η θετική αυτή εξέλιξη πρόκειται να δώσει μια μόνιμη και οριστική λύση στα συσσωρευμένα επί σειρά ετών προβλήματα της Α’ κλειστής αίθουσας του Αθλητικού μας Κέντρου, εξασφαλίζοντας έναν χώρο λειτουργικό, σύγχρονο και ασφαλή για τους αθλητές και το ευρύ κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News