Την Δευτέρα (31/08) η πρώτη του Πανναξιακού

Τα ψέμματα τελείωσαν και τη προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ενόψει τη νέας χρόνιας. Σήμερα έρχεται στη Νάξο ο Σέρβος τεχνικός Ζόραν Κόβαζιτς, έως το απόγευμα της Κυριακής αναμένονται να έρθουν όλα τα κορίτσια της ομάδας και από Δευτέρα ρίχνονται στη μάχη. Απούσα αναμένεται να είναι η Ειρήνη Κελεσίδου, που σήμερα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με την Εθνική Ελλάδας και αναμένεται να πάρει άδεια μερικών ημερών να ξεκουραστεί ενώ αγωνία υπάρχει για το χρόνο έλευσης των ξένων αθλητριών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί, οι συζητήσεις ολοκληρώνονται και θα αρχίσουν να εμφανίζονται σιγά σιγά στο νησί ... καθότι και το ταξίδι από τη χώρα προέλευσής τους είναι μεγάλο. Υπερατλαντικό... 

Επίσης είχαμε και την ανακοίνωση της ανανέωσης συνεργασίας με την Σία Τοτσίδου, την αρχηγό της ομάδας που έμεινε για μία ακόμη σεζόν στη Νάξο και όπως δήλωσε μέσα από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ «Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ ακόμα μία σεζόν με ανθρώπους που γνωρίζω και εκτιμώ. Εύχομαι πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας». Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων... 

Ιδού τι αναφέρει το δελτίο Τύπου που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα (paon.gr) της ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ: 

"Την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα είναι η επίσημη «πρώτη» για την ανανεωμένη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, καθώς το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και λείπουν μόνο τα ονόματα των ξένων αθλητριών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Οι συζητήσεις συνεχίζονται όσον αφορά τις ξένες αθλήτριες και όλα δείχνουν ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η επιστροφή του Ζόραν Κόβασιτς στη Νάξο, η ανανέωση συνεργασίας με τις αθλήτριες της ομάδας Σία Τοτσίδου, Παναγιώτα Δίωτη και Ειρήνη Κελεσίδου καθώς και η προσθήκη στην ομάδα των ταλαντούχων Ναταλίας Μεταξά και Κωνσταντίνας Δρακουλίδου και των έμπειρων αθλητριών Αποστολίας Νούσια,  Άννας Καρπουζά, Σίσσυ Αποστολίδου και Σοφίας Γκιαούρη, συνθέτουν το νέο ρόστερ της ομάδας που όπως και την περασμένη σεζόν φιλοδοξούν για μία επιτυχημένη πορεία σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Όλες οι αθλήτριες αναμένεται να καταφθάσουν στο νησί μέχρι την Κυριακή ενώ ο προπονητής Ζόραν Κόβασιτς που έρχεται σήμερα στη Νάξο δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ειρήνη Κελεσίδου καθώς αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα Βόλεϊ. Οι αθλήτριες θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν".