Unfair χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Επιεικώς άστοχη και προκλητική για τον κόσμο του στίβου στις Κυκλάδες θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης που υποτίθεται ότι έχει υπηρετήσει τον αθλητισμό, αγνοώντας τις μεγάλες επιτυχίες του Κυκλαδίτικου στίβου και ειδικά του Πανναξιακού που χθες κατέκτησε την 4η θέση στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την Συριανή Αθλήτρια Αναστασία Φουτζιτσίδου που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν και δεν αγωνίζεται με τα χρώματα κάποιας ομάδας των Κυκλάδων ή καλύτερα του Αιγαίου, αλλά με αυτά του Α.Ο. Κούρου.

Πικρία

Όπως ήταν φυσικό ο κόσμος του στίβου των Κυκλάδων είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την στάση του Αντιπεριφερειάρχη, καθώς ο ίδιος αγνοεί τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τα σωματεία των Κυκλάδων και ειδικά του Πανναξιακού και του ΑΟ Μυκόνου, που τα τελευταία χρόνια έχουν μόνιμες διακρίσεις στα υψηλότερα μίτινγκ της Ελλάδας, με τον Πανναξιακό, που έχει στις τάξεις του πολλούς Πανελληνιονίκες που διεκδικούν τα όρια για την συμμετοχή τους σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ήταν η πρώτη επαρχιακή δύναμη πέρυσι και 4ος σύλλογος στην Ελλάδα φέτος να του περνά εντελώς απαρατήρητος!

Επιδόσεις

Και αναρωτιέται κανείς… από την στιγμή που οι Κυκλάδες πανηγυρίζουν ο κ. Λεονταρίτης δεν έλαβε γνώση για τις μεγάλες επιτυχίες του Πανναξιακού, με τα δυο χρυσά, στα 800μ και στα 1500μ που κέρδισε ο Ανδρέας Δημητράκης, αλλά και την 4η θέση της Μπαϊράμη στα 60μ εμπόδια και την 5η θέση στην τελική κατάταξη στο έπταθλο ή την 6η θέση στη σφαιροβολία κατέλαβαν οι Μανδηλαράς και Ακτύπής αντίστοιχα;

Για τον ΑΟ Μυκόνου και για την πρωτιά του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ στα 5.000 μέτρα βάδην και την 3η θέση του Μίνο στα 3.000μ. ούτε κουβέντα κ. Αντιπεριφερειάρχα;

Έργα

Και κλείνω με τις εξής ερωτήσεις κ. Λεονταρίτη που έχετε εκλεχθεί και οριστεί για είστε ο Αντιπεριφερειάρχης για όλο το Αιγαίο.

Φυσικά γνωρίζεται ότι η άξια αθλήτρια Αναστασία Φουτζιτσίδου κατάγεται από το νησί σας την Σύρο, εξού και η ανακοίνωση σας;

Γνωρίζεται όμως ότι «αθλήτρια σας» αγωνίζεται σε ένα σωματείο εκτός νησιού και αυτό γίνετε λόγω της αδιαφορίας των τοπικών αρχών που μα την ανεπάρκειας τους έχουν αφήσει την Σύρο χωρίς χώρο άθλησης για τους αθλητές κλασικού αθλητισμού και κατά συνέπεια χωρίς σωματείο ενεργό στον ΣΕΓΑΣ;

Ποια είναι τα προβλήματα στα νησιά που έχουν σηκώσει ψηλά την σημαία του Νομού που είναι ο Πανναξιακός και ο ΑΟ Μυκόνου;

Γνωρίζετε τι γίνετε στον νομό ή μήπως εν τέλει είστε Αντιπεριφερειάρχης εσωτερικής κατανάλωσης;

Οι επιστολές

alt

ελληνικη δημοκρατια                                                    
περιφερεια νοτιου αιγαιου                      
γραφειο αντιπεριφερειαρχη κυκλαδων  
Ταχ. Δ/νση    : Πλατεία Τσιροπινά 1  
Ταχ.Κώδικας : Ερμούπολη 84100                                      
Τηλέφωνο      : 22813.61500         
Telefax            : 22810.82376
 
Ερμούπολη 13 Φεβρουαρίου 2015
Συγχαρητήρια επιστολή προς την αθλήτρια, κα Αναστασία Φουτσιτζίδου

 

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη Συριανή αθλήτρια Αναστασία Φουτσιτζίδου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε  στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο, απέστειλε σήμερα  ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, χαρακτηρίζοντας «σπουδαία» την επιτυχία της αθλήτριας δηλώνοντας: «Η Αναστασία Φουτσιτζίδου απέδειξε με την σημαντική της αυτή επιτυχία, τις τεράστιες δυνάμεις και τη μοναδική της ικανότητα να κατακτά την κορυφή. Ως Κυκλαδίτες, μας  έκανε υπερήφανους. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη διάκρισή της, της εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια δύναμη και να έχει ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον».  
Ακολουθεί η επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη.
 
alt   Ερμούπολη 16/02/2015
Ελληνικη Δημοκρατια
Περιφερεια Νοτιου Αιγαιου   

 

Γραφειο Αντιπεριφερειαρχη Κυκλαδων Προς:
Κα Αναστασία φουτσιτζιδου (διά του «Α.Ο.Π. ΚΟΥΡΟΣ»)
                  
 
Αγαπητή Αναστασία,
Η επίδοσή σου στο 29Ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν, έκανε όλους τους Κυκλαδίτες και ιδιαίτερα τους συντοπίτες σου ιδιαίτερα υπερήφανους για μια ακόμη φορά.
Η θέλησή σου, το πάθος σου, η αγωνιστικότητα του φρονήματος  που σε διακρίνουν, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον, αποτελούν ένα ισχυρό παράδειγμα για τα νεότερα παιδιά του Νομού  μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό.
Παρά τις δυσκολίες που περνά ο ελληνικός αθλητισμός, απέδειξες, πόσα μπορεί να καταφέρει, όποιος αγωνίζεται με πίστη στο σκοπό του.
Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον σου στον στίβο θα είναι λαμπρό, χάρη στην ισχυρή σου θέληση και στην αγάπη σου στον αθλητισμό.
Με την ευχή και την προσδοκία να σε δούμε και με πολλά χρυσά μετάλλια.
Με εκτίμηση,
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ