Βασ. Τσιουπλής "Ευχαριστώ Νάξο που αγκάλιασες την οικογένεια μου"

Πρωί Τρίτης 15 Μαΐου και στην προσωπική ιστοσελίδα του Βασίλη Τσιουπλή, του προπονητή των τμημάτων υποδομής του Πανναξιακού ΑΟΝ υπάρχει μία ανάρτηση που … σοκάρει

«Ήταν μια χρόνια που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό μου…

Ευχαριστώ τσακαλάκια μου… θα σας παρακολουθώ… και όπου μπορώ θα είμαι εκεί να βοηθήσω…

Ευχαριστώ τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ και ιδιαίτερα τους λίγους αλλά που κάνουν για πάρα μα πάρα πολλούς διοικούντες της ομάδας…

Ευχαριστώ Νάξο που αγκάλιασες την οικογένεια μου και έκανες η διαμονή μας στο νησί να μας μείνει αξέχαστη…

Εις το επανειδείν»

Ο προπονητής των υποδομών και βοηθός του Κώστα Παπαδόπουλου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ έβαλε πρόωρο τέλος στην συνεργασία του με την Ναξιώτικη ομάδα. Για όσους δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες ενδεχομένως να είναι ένα σοκ… Αλλά για όσους γνωρίζουν και κυρίως έχουν δει τι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας κατανοούν απόλυτα της κίνηση του νεαρού τεχνικού….

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (paon.gr) «Ο κ. Τσιουπλής αναγκάζεται να φύγει νωρίτερα από το προγραμματισμένο καθώς ευχάριστοι οικογενειακοί λόγοι (θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά) απαιτούν να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του στην Κατερίνη».

Και οι δύο τελευταίες προπονήσεις ήταν έντονα φορτισμένες συναισθηματικά…  Η αρχή έγινε το απόγευμα στη μεσημεριανή προπόνηση όταν σε κλίμα συγκίνησης οι μικρούλες του Πανναξιακού έγιναν όλες μία αγκαλιά πάνω στον προπονητή τους ζητώντας του να επιστρέψει και τη νέα σεζόν με τον «κύριο Βασίλη» να προσπαθεί να κρύψει τα δάκρυα του.

Στην βραδινή και τελευταία προπόνηση λίγο πριν το τέλος της, γονείς «εισέβαλαν» στο κλειστό για να τον αποχαιρετίσουν και να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στα παιδιά τους, τους εννέα μήνες που παρέμεινε στη Νάξο και στη θέση του προπονητή τους. Γλυκά, δώρα και λόγια από γονείς που μόνο υπερήφανο μπορεί να κάνουν ένα προπονητή όταν η δουλεία του και το ήθος του αναγνωρίζεται από τους γονείς αλλά κυρίως από τις ίδιες τις μικρές αθλήτριες του.

Το δώρο του Δημάρχου

Μία αποχαιρετιστήρια κάρτα (μπλε φυσικά) υπογεγραμμένη από όλες τις αθλήτριες και ένα δώρο έκπληξη. Το βιβλίο -άλμπουμ της Νάξου υπογεγραμμένο με προσωπική αφιέρωση από τον δήμαρχο Νάξου κ. Μανόλη Μαργαρίτη τονίζοντας την σοβαρή δουλειά που γίνεται στον αθλητισμό της Νάξου και στον Πανναξιακό.

Ο Βασίλης Τσιουπλής στην πρώτη του προπονητική απόπειρα αναδείχτηκε πρωταθλητής Κυκλάδων στις Κορασίδες ενώ σαν βοηθός του Κώστα Παπαδόπουλου κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του φιναλίστ στο κύπελλο Ελλάδας με τις γυναίκες του Πανναξιακού.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιουπλής ευχαρίστησε άπαντες για την εμπιστοσύνη τους ανακοινώνοντας λίγο πριν αποχωρήσει ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή και ότι θα κάνει το παν από όπου κι αν βρίσκεται να βοηθήσει τα παιδιά της Νάξου όταν αυτό του ζητηθεί.

Και όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου πριν αφήσει τη Νάξο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτισε φίλους και γνωστούς

«Ήταν μια χρόνια που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό μου…

Ευχαριστώ τσακαλακια μου…θα σας παρακολουθώ…και όπου μπορώ θα είμαι εκεί να βοηθήσω…

Ευχαριστώ τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ και ιδιαίτερα τους λίγους αλλά που κάνουν για παρα μα παρα πολλούς διοικούντες της ομαδας…

Ευχαριστώ Ναξο που αγκαλιασες την οικογένεια μου και εκανες η διαμονή μας στο νησί να μας μείνει αξέχαστη…

Εις το επανειδείν»
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News