"Βόμβα" με Βούλγαρο διεθνή ο Πανναξιακός

Όσοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο φιλικό του Πανναξιακού με τον ΑΟ Πάρου (σ.σ στη μνήμη του Ηλία Χατζηαλεξίου, του εκ των ιδρυτών του Πανναξιακού) είδαν ένα πρόσωπο που δεν το γνώριζαν. Με το Νο 26 στη φανέλα είχε αναλάβει τη δημιουργία του παιχνιδιού για την ομάδα του Γιώργου Προμπονά και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όσο αγωνίστηκε και με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν. Με τη λήξη του αγώνα έγινε γνωστό το όνομα του: Χρίστο Μπόεφ, βούλγαρος μέσος με παρουσίες στις μικρές εθνικές ομάδες.

Και το βράδυ του Σαββάτου ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟ για την απόκτησή του και με την καθυστέρηση να οφείλετε καθαρά σε λόγους γραφειοκρατικούς. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που έχει ως τίτλο «μεταγραφή βόμβα»… «Ο Πανναξιακός Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του βούλγαρου μεσοεπιθετικού Vasko Boev. Ο 27χρονος Vasko είναι η πρώτη του φορά που θα αγωνιστεί στη χώρα μας προερχόμενος από το βουλγαρικό πρωτάθλημα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Βιογραφικό Σπαρτάκ Βάρνας 2006 - 2010 Superleague Βουλγαρίας 70 συμμετοχές,  Ντομπρούτζα 2011 - 2013 Superleague Βουλγαρίας 35 συμμετοχές Καλιάκρα Καβάρνα 2014 Superleague Βουλγαριας 20 συμμετοχές, Καλιάρκα Καβάρνα 2015 Β' Βουλγαρίας 20 συμμετοχές. Επίσης έχει 4 συμμετοχές με την U-17 της Εθνικής Βουλγαρίας»

Να σημειώσουμε εδώ ότι με βάση τις πληροφορίες που έχουμε, ο 27χρονος βούλγαρος έκανε το ντεμπούτο του στην Superleague με τη φανέλα της Σπαρτάκ Βάρνας στις 12 Αυγούστου του 2007 και αγωνίζονταν κυρίως ως αμυντικός μέσος. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να γεμίσει το κέντρο με τη παρουσία του.