Υπόσχεση Βασιλειάδη για 600.000 στο στάδιο των Πευκακίων (pics)

Τη στιγμή που στη Νάξο επικρατεί «λήθαργος» όσο αφορά την ανακατασκευή και τη δημιουργία αθλητικών χώρων, έρχονται η  Μύκονος και η Πάρος που κάνουν πράξεις τα σχέδια τους φτιάχνοντας δυνατές υποδομές, ενώ σήμερα ακόμα μία καλή είδηση που έφτασε για τη Σύρο, έρχεται να επιβεβαιώσει ποιοι επενδύουν στον αθλητισμό στις Κυκλάδες και ποιοι είναι αυτοί που συνεχίζουν προκλητικά να σφυρίζουν αδιάφορα.

Χάρη στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής λοιπόν στη Σύρο αρχίζει να διαφαίνεται φως στο τούνελ όσο αφορά τη πολυσυζητημένη ανακατασκευή του σταδίου των Πευκακίων.

Συγκεκριμένα  τη χαρμόσυνη είδηση για τους αθλητές του κλασικού αθλητισμού της Σύρου, αλλά και για τους λάτρεις της άσκησης, έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού  στο facebook ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, που δημοσιοποίησε την πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη για την χρηματοδότηση του έργου για την ανακατασκευή του σταδίου Πευκακίων στη Σύρο.

Στη συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη συμμετείχαν και άλλα μέλη του δήμου, όπως ο υπεύθυνος αθλητισμού κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης, ενώ όπως αναφέρει ο Δήμαρχος ο προϋπολογισμός για το έργο θα ξεπεράσει τις 600.000 €.

Αναλυτικά η δημοσίευση και φωτογραφίες από τη συνάντηση.