Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑμερική: Μέρος των χρημάτων από την τραπεζική απάτη στο δρόμο για επενδύσεις...

Αμερική: Μέρος των χρημάτων από την τραπεζική απάτη στο δρόμο για επενδύσεις στην Μύκονο

|

Εγκληματίες «λευκού κολάρου» θα επένδυαν στην Μύκονο τα 12 εκατ. δολάρια που «έκλεψαν» από ΗΠΑ – Πώς βρήκαν την αχίλλειο πτέρνα στα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – Κυρίως έλληνες ομογενείς στο κόλπο – Ποιος ήταν ο αρχηγός και πως συνελήφθη

Μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς έρευνες μέχρι σήμερα για απάτες με τραπεζικές κάρτες οδήγησε στο χτύπημα διεθνούς εγκληματικού κυκλώματος – με μέλη κυρίως ελληνικής καταγωγής – που είχαν καταφέρει να «ξαφρίσουν» με το γάντι 12.000.000 δολάρια από τουλάχιστον 30 τράπεζες σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ βρίσκοντας την αχίλλειο πτέρνα τους.

Τα μέλη του «διασκορπισμένου» δικτύου – χρησιμοποιούσαν πολλές ψευδείς ταυτότητες και είχαν καθιερώσει ως έδρα των παράνομων δραστηριοτήτων τους την Ισπανία και  συγκεκριμένα ένα ξενοδοχείο στην πόλη Miajadas, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία της Ισπανίας, ήταν επίσης στη διαδικασία ανοίγματος μιας άλλης έδρας σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή Grän (Αυστρία) και ενός άλλου στο νησί της Μυκόνου (Ελλάδα).

Η διασυνοριακή επιχείρηση SECRETO που ξεκίνησε το 2019, οδήγησε στην σύλληψη 105 ατόμων, εκ των οποίων τα 13 στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε – υπό τον συντονισμό της Europol- με την συνεργασία των Μυστικών Υπηρεσιών των Η.Π.Α, της Εθνική Αστυνομίας της Ισπανίας, της ΕΛ.ΑΣ καθώς και αστυνομικών δυνάμεων της Αυστρίας, της Δανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας , της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Να σημειωθεί ότι οι εμπλεκόμενοι φέρονται να είναι παραπάνω και ερευνώνται και άλλοι ύποπτοι.

Πώς εντοπίστηκε ο Αρχηγός ανάμεσα σε 3000 φωτογραφίες

Κάθε ένα από τα μέλη του κυκλώματος είχε έναν συγκεκριμένο ρόλο στην τελειοποίηση της απάτης ενώ αρχηγός αυτού του κυκλώματος φέρεται να είναι ένα άτομο αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη  στην Ισπανία και οποίος κυκλοφορούσε με στοιχεία Έλληνα πολίτη που ζει στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ξένων αστυνομικών υπηρεσιών που συμμετείχαν στην έρευνα, η φωτογραφία με τα υφαρπαχθέντα – ψεύτικα στοιχειά του Αλβανού αρχηγού εστάλησαν στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο κατάφερε να τον ταυτοποιήσει ανάμεσα σε 3000 φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών καθώς διαφορετικά θα είχε συλληφθεί ένας αθώος ανυποψίαστος Έλληνας πολίτης του οποίου είχε αποσπάσει τα στοιχεία. Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε ο Αλβανός αρχηγός είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και έχει εγκληματικό μητρώο με απάτες και πλαστογραφίες.

Ο πλασματικός τζίρος και το μεγαλύτερο πιστωτικό όριο

Κάποια από τα μέλη της, με διπλή ελληνοαμερικανική υπηκοότητα, είχαν την αποστολή να ταξιδεύουν σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής, όπως Τέξας και Μαιάμι, με σκοπό την ίδρυση εταιρειών που αργότερα χρησιμοποιούσαν για να διαπράξουν την απάτη. Αφού ίδρυαν εικονικές εταιρίες στις ΗΠΑ και έδιναν μια ψευδή οικονομική φερεγγυότητα πήγαιναν σε διαφορετικές τραπεζικές και άνοιγαν εταιρικούς λογαριασμούς.

Για να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη των τραπεζικών στελεχών, μάλιστα, μετέφεραν στους αμερικανικούς λογαριασμούς μεγάλα χρηματικά ποσά από διάφορες τράπεζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με βάση αυτήν την εμπιστοσύνη, οι αμερικανικές τράπεζες εξέδιδαν χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες για αυτούς τους λογαριασμούς. Για τη νομιμοποίηση των κλεμμένων χρημάτων εμφάνιζαν μεταφορές χρημάτων που γίνονταν από άλλα μέλη της οργάνωσης από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης για να δημιουργήσουν μια ψευδή πεποίθηση μιας νόμιμης και επιχειρηματικής δραστηριότητας, προσποιούμενοι έτσι ότι είναι οικονομικά υγιείς.

Τα χρήματα αυτά μεταφέρονταν μεταξύ των διαφόρων τραπεζικών λογαριασμών που είχε η οργάνωση, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Αυστρία, τη Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, το Βέλγιο, την Τουρκία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες, τη Λετονία και τη Γερμανία, προσποιούμενοι έτσι τις διεθνείς χρηματοοικονομικές συναλλαγές τους που γίνονται από συνήθεις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αφού περίμεναν μερικούς μήνες για να δείξουν μια οικονομική και χρονική σταθερότητα, ζητούσαν από τις τράπεζες να εκδώσουν χρεωστικές κάρτες με το μέγιστο διαθέσιμο όριο, με το πρόσχημα να χρησιμοποιηθούν στα ταξίδια τους στην Ευρώπη. Μόλις λάμβαναν τις κάρτες, τις έστελναν με απλό ταχυδρομείο στην Ελλάδα και την Αυστρία και, από εκεί, επιτέλους στην Ισπανία, όπου τελικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν την απάτη.

Αυτοί οι άνθρωποι, μόλις ολοκλήρωναν την αποστολή τους στις ΗΠΑ, επέστρεφαν στην Ελλάδα χωρίς φόβο ότι οι αμερικανικές τράπεζες θα απαιτούσαν το ποσό που είχαν πάρει με αυτή την απάτη, καθώς δεν θα επέστρεφαν ξανά στην αμερικανική επικράτεια.

Ακριβές αγορές μέσω της διαδικασίας προέγκρισης

Όταν οι αμερικανικές κάρτες ήταν στην κατοχή των μελών της οργάνωσης που ήταν εγκατεστημένοι στην Ισπανία, τις χρησιμοποιούσαν σε διάφορες επιχειρήσεις – συνεργούς μέσω του συστήματος προέγκρισης. Οι συλληφθέντες εκμεταλλεύονταν τη διαφορά αποδοχής πληρωμών μεταξύ των αμερικανικών και ισπανικών τραπεζών και έκαναν προεγκεκριμένες «εικονικές» συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, μετά από μερικές ημέρες, η αμερικανική τράπεζα διαπίστωνε ότι ο κάτοχος της κάρτας είχε ξεπεράσει το όριο των συναλλαγών με αποτέλεσμα να ζητάει τα λεφτά πίσω και να μην υπάρχουν καθώς οι λογαριασμοί ήταν ήδη άδειοι.

Μια προμήθεια 15% για τις επιχειρήσεις-συνεργούς

Η εγκληματική οργάνωση επέλεξε την Ισπανία ως το μέρος για να τελειοποιήσει την απάτη. Το 2017 δημιούργησαν τη βάση των δραστηριοτήτων τους στο δήμο Mondragón του Guipuzcoan και αργότερα άλλαξαν την τοποθεσία τους στην πόλη Alange (Badajoz), όπου εκμίσθωναν μια ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη Miajadas (Cáceres), όπου λειτουργούσαν για δύο χρόνια. Αυτή η ξενοδοχειακή επιχείρηση κράτησε την καφετέρια του ανοιχτή στο κοινό, ώστε να μην προκαλεί υποψίες αδράνειας, αλλά αυτοί που έμεναν εκεί ήταν τα κύρια μέλη του οργάνωσης, καθώς και άλλοι Έλληνες εταίροι που πήγαν προσωρινά στην Ισπανία για να πραγματοποιήσουν την διαχείριση που σχετίζεται με την απάτη.

Οι αρχηγοί της ομάδας, αλβανικής καταγωγής, χρησιμοποίησαν ψεύτικα ελληνικά έγγραφα και είχαν εμπιστευτικό προσωπικό, όλοι τους Ισπανοί, που εργαζόταν για την οργάνωση εκτελώντας διάφορες λειτουργίες. Από τη μία πλευρά, υπήρχαν εκείνοι που προσέλκυαν επιχειρήσεις – συνεργούς – επιχειρηματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες – που επέτρεπαν να περάσουν τις αμερικανικές κάρτες στο POS της επιχείρησής τους με αντάλλαγμα την προμήθεια 15% του ποσού.

Μόλις έμπαιναν τα χρήματα στον λογαριασμό του στον «συνεργάτη», θα έπρεπε να επιστρέψει το υπόλοιπο 85% μέσω τραπεζικής μεταφοράς σε έναν από τους πολλούς λογαριασμούς που διαχειρίζονταν τα κύρια μέλη της οργάνωσης τόσο στην Ισπανία όσο και σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Για να δικαιολογήσουν την υποτιθέμενη συναλλαγή, έκαναν ψευδείς αποδείξεις στο όνομα των Αμερικανών εμπόρων που εμφανίζονταν στην κάρτα, προκειμένου να παριστάνουν την αγορά προϊόντων ή την παροχή υπηρεσίας.

Ξέπλυμα σε «φάρμακα» αξίας 80.000 ευρώ και ταυρομαχίες

Σύμφωνα με ελληνικές αστυνομικές πηγές ερευνάται ξέπλυμα χρημάτων από αυτήν την δραστηριότητα μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα ενώ σύμφωνα με την αστυνομία της Ισπανίας σε μια περίπτωση πέρασαν αμερικανικές κάρτες σε ένα φαρμακείο αξίας 80.000 ευρώ – όλα σε λιγότερο από μία ώρα – ενώ σε μια άλλη φέρεται να ξόδεψαν 300.000 ευρώ σε μια λέσχη ταυρομαχιών.

Οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν επωφεληθεί από την παράνομη δραστηριότητα της οργάνωσης προέρχονται από όλους τους τομείς, όπως ξενοδοχεία, κοσμήματα, κατασκευαστικές εταιρείες, προϊόντα κρέατος, τουρισμό, ενοικίαση και πώληση οχημάτων, γεωργικών μηχανημάτων, εναλλακτικών λεσχών, πλακιδίων και κεραμικών, μεταξύ άλλων.

«Οι μπροστινοί»

Επιπλέον, το κύκλωμα είχε «μπροστινούς»  που τους παρείχαν εταιρίες-βιτρίνα. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτούσαν μια φαινομενική προσωρινή σταθερότητα και τις χρησιμοποιούσαν ως τραπεζικό εμπορευματοκιβώτιο για τα χρήματα που οι συνεργοί τους «επέστρεφαν» στην οργανισμό. Από αυτούς τους λογαριασμούς μοίραζαν αργότερα τα χρήματα σε πολλούς άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς που ελέγχονταν από την οργάνωση στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Μέσα στο δίκτυο υπήρχαν επίσης αρκετά άτομα που πραγματοποιούσαν λειτουργίες «διαχείρισης», προετοιμάζοντας τις ψεύτικες αποδείξεις και τα λογιστικά ποσοστά.

Εσωτερική βοήθεια

Παράλληλα, λάμβαναν συμβουλές από διάφορους τραπεζικούς υπαλλήλους που τους ενημέρωναν για το πώς και πότε να πραγματοποιήσουν τις προεγκρίσεις, και τους ειδοποιούσαν σε περίπτωση που το τμήμα ελέγχου της απάτης ή του ξεπλύματος χρημάτων έλεγχε τους λογαριασμούς τους.

Πώς έλεγχαν το σύστημα- Οι διαμάχες και οι απαγωγές

Τα μέλη της οργάνωσης είχαν τους δικούς τους μηχανισμούς για τον έλεγχο όλων των εμπορικών λογαριασμών και των τραπεζικών λογαριασμών που ανοίχθηκαν στις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση βίας, εάν ήταν απαραίτητο, για να «κατευθύνουν» άτομα που δεν ακολουθούσαν τις γραμμές που είχαν επισημανθεί από τους ηγέτες της ομάδας.

Ένα από αυτά τα περιστατικά βίας υπέστη ένα από τα μέλη της ομάδας όταν διαπίστωσαν ότι είχε κρατήσει μέρος της απάτης που είχε διαπράξει. Αφού τον απήγαγαν και τον πήγαν στο μέρος όπου οι αρχηγοί της οργάνωσης κρύβονταν «για να τους δώσει εξηγήσεις», τον ξυλοκόπησαν. Γεγονότα που δεν αναφέρθηκαν ποτέ.

Πώς έγιναν οι συλλήψεις- Ταυτόχρονα σε Ισπανία, Ελλάδα, Αυστρία, Δανία

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε τρεις φάσεις, η πρώτη ήταν η πιο σημαντική και στις οποίες πραγματοποιήθηκαν όλες οι εγγραφές και έρευνες τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα, την Αυστρία και τη Δανία, καθώς και η σύλληψη 36 ατόμων την ίδια μέρα. 

Γι ‘αυτό, ιδρύθηκε ένα κέντρο συντονισμού και διοίκησης στο Badajoz, στην έδρα του Ανώτατου Αρχηγείου της Εξτρεμαδούρας της Ισπανίας, αποτελούμενο από μέλη της Αστυνομίας της Ισπανίας και έντεκα (11) μέλη της Αμερικανικής Μυστικής Υπηρεσίας που διορισμένα στην Ισπανία και άλλα μέλη από την έδρα της Μυστικής υπηρεσίας στην Ουάσιγκτον. Από αυτό το κέντρο επιχειρήσεων, καθοδηγήθηκε και συντονίστηκε όλη η επιχειρησιακή δράση και δημιουργήθηκε ένα κανάλι άμεσης επικοινωνίας με τα τέσσερα άλλα κέντρα διοίκησης εγκατεστημένα στην Ουάσιγκτον, την Αθήνα, την Αυστρία και την έδρα της EUROPOL.

Ομοίως, ανακριτές από την Αστυνομία της Ισπανίας ταξίδεψαν στην Ελλάδα και την Αυστρία για να συντονίσουν και να πραγματοποιήσουν συλλήψεις και έρευνες στα σπίτια των υπόπτων επιτόπου.

Πάνω από 12 εκατ.  οικονομική ζημία

Αυτή η περίπλοκη έρευνα αποκάλυψε την ύπαρξη περισσότερων από 30 τραπεζικών ιδρυμάτων των ΗΠΑ  που δέχτηκαν πλήγμα από την απάτη με ζημιά που υπερβαίνει τα 12.000.000 δολάρια. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι παράνομες δραστηριότητες της οργάνωσης επεκτάθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο, τόσο στην Ισπανία, καθώς και διεθνώς – ΗΠΑ, Ελλάδα, Αυστρία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Ρουμανία, Πολωνία, Βέλγιο, Τουρκία, Πορτογαλία , Γαλλία, Ολλανδία, Λετονία και Γερμανία-.

Ως αποτέλεσμα της επιχείρησης, έχουν αποκλειστεί 87 τραπεζικοί λογαριασμοί με πάνω από 1.300.000 ευρώ και κατασχέθηκαν (14) πολυτελή οχήματα και 406.000 ευρώ.

Ειδικότερα στην Ελλάδα διενεργήθηκαν (32) έρευνες σε οικίες, εταιρείες, αποθήκες και εμπορευματοκιβώτια. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(3) οχήματα με ισπανικές πινακίδες κυκλοφορίας,

(21) μηχανήματα POS και (17) φορητοί υπολογιστές,

(11) tablets και ηλεκτρονικός υπολογιστής,

(12) σκληροί δίσκοι και (22) USB Sticks ,

(30) κινητά τηλέφωνα και (16) κάρτες SIM ,

(103) πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων,

(2) πιστόλια, περίστροφο και μονόκαννο όπλο και μαχαίρι,

(643) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και (3) γεμιστήρες,

(20.790) ευρώ και (600) δολάρια Η.Π.Α.,

(7.407) γρίβνα Ουκρανίας και (600) κορώνες Τσεχίας,

αποκόμματα συναλλαγών από τερματικές συσκευές POS και

διάφορα έγγραφα, σημειώσεις και σφραγίδες εταιρειών.

 

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα skai.gr


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Σίφνος: Το “Αρτεμις” νικήθηκε από τη Σοροκάδα, το “Ανεμος” κατάφερε και έδεσε (video)

Τρίτη 23 Απριλίου και στο λιμάνι της Σϊφνου με 11 μποφόρ οι ναυτικοί μας τα είδαν.,. όλα. Το "Αρτεμις" δεν τα κατάφερε, το "Ανεμος" μπήκε στο λιμάνι με τη 3η προσπάθεια (video)

Deadpool & Wolverine ενώνουν τις δυνάμεις τους, προσφέρουν γέλιο και θέαμα (video)

Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τρέιλερ της ταινίας - Το φιλμ της Marvel θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου

Αττική: Κίνδυνος να χαθούν οι μέλισσες σε λιγότερο από 20 μέρες (!!!)

Η αντιπυρική περίοδος εξοντώνει τις μέλισσες: «Σε 20 ημέρες δεν θα υπάρχουν μελίσσια στην Αττική»

Αιγαίο: 5αστερες επενδύσεις φέρνουν στην επικαιρότητα τα μικρότερα νησιά

Πως οι μεγάλες επενδύσεις αλλάζουν Κύθνο, Σέριφο Μήλο και Κέα

Κυκλάδες – Αεροδρόμια: Σχεδόν 4.000 άτομα ήρθαν στη Νάξο, Πάρος και Μύκονος μάχονται για τη 2η θέση

Η Σαντορίνη έχει τις περισσότερες κινήσεις το πρώτο δίμηνο του 2024 με βάση την εικόνα των αεροδρομίων - Τι γίνεται στα Δωδεκάνησα

Ιος: Ενα ακόμη ξενοδοχείο είναι έτοιμο για κατασκευή

Προεγκρίθηκε επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Ίο

Πάρος: Συνελήφθησαν τρεις Αιγύπτιοι εργάτες για την χθεσινή φωτιά

Συνελήφθησαν τρεις Αιγύπτιοι για τη χθεσινή φωτιά στην Πάρο - Έκαναν εργασίες καθαρισμού χωρίς να έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα πυρασφάλειας

Νάξος: Δεν “έδεσε” το “Blue Star 2” και έφυγε για την Πάρο, αλλά ούτε εκεί έδεσε (video)

Με την ένταση των ανέμων στα 80 χιλιόμετρα την ώρα (σε ριπή ανέμου) από νότια κατεύθυνση, το "Blue Star 2" δεν έδεσε στο λιμάνι της Νάξου και μετά στη Πάρο

Υπουργείο Ναυτιλίας απαντά σε Κασσελάκη: “Αναβαθμίζεται συνεχώς η ακτοπλοϊκή κάλυψη των νησιών”

Η απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος μίλησε για πρόβλημα στην σύνδεση των νησιών

Blue Star Ferries: Ανεκτέλεστο το σημερινό δρομολόγιο του “Blue Star Naxos”

Πως διαμορφώνονται τα σημερινά δρομολόγια της Blue Star Ferries λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Επίσκεψη από την πρωταθλήτρια Στίβου, Ολγα Βασδέκη

Οι Ολγα Βασδέκη, Βασίλης Σοφικίτης και Lennart Neubauer θα είναι τρείς από τους οκτώ λαμπαδηδρόμος της αυριανής δράσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

Ολυμπιακή Φλόγα – Νάξος: Κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι μέσω Περιφερειακού δρόμου

Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Νάξου για την κίνηση οχημάτων από και προς το λιμάνι της Νάξου - Που θα δέσει ο Σκοπελίτης

Νομική Αθηνών: Με οδηγό την Ναξιώτισσα Μαρία Μαργαρίτη κέρδισε Κέμπριτζ και Οξφόρδη!

Η Νομική Αθηνών νίκησε Κέμπριτζ και Οξφόρδη και πήρε το Α’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης - Ο ρόλος της Ναξιώτισσας Μαρίας Μαργαρίτη

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της

ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia- Play Offs: Με σούπερ Χαρούνι, άλωσε τη Βούλα και βλέπει τελικό ανόδου

Εντυπωσιακός ο ΑΠΑΣ Νάξου Terranaxia κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας (74-64) και το Σάββατο ετοιμάζεται για το παιχνίδι - τελικό... Αγωνία για τους τραυματίες παίκτες....

SeaJets: Με το SuperRunner Jet θα φτάσει έως το Κουφονήσι

Δρομολογείται σε άκρως τουριστική γραμμή το Superunner Jet από το Πάσχα και για όλη την περίοδο - Σε ποια νησιά θα το δούμε φέτος