Αντίπαρος: Νεκρός υψηλόβαθμο στέλεχος της ιταλικής Chemisol

Tραγική κατάληξη είχαν εφέτος οι διακοπές του 56χρόνου διευθύνοντα συμβούλου της γνωστής ιταλικής εταιρείας χημικών Chemisol, Gianluca Bagatti. Kάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες (σ.σ. οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες), κι ενώ οδηγούσε την περασμένη Τρίτη (13/08) σκούτερ στην Αντίπαρο στο οποίο επέβαινε και η αδερφή του, συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μηχανάκι βρέθηκε στο έδαφος με τον 56χρονο ισχυρό άνδρα να χάνει ακαριαία τη ζωή του. Η αδελφή του Lorella, τραυματίστηκε και διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Αθήνας ως πολυτραυματίας, χωρίς όμως να κινδυνεύει. Τραγικό πρόσωπο, η ανηψιά του Gianluca, η μικρή Giada που είδε τα αγαπημένα της πρόσωπα στο νοσοκομείο.  

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Η ιταλική εταιρεία ήδη προέβη σε ανακοίνωση για το περιστατικό και αναφέρει ανάμεσα στα άλλα "  Οι συνεργάτες, όλο το προσωπικό και οι εργαζόμενοι θρηνούν την απώλεια ενός τόσο σημαντικού προσώπου για την εταιρεία μας. Και στέλνουν όλη την αγάπη τους προς τα πρόσωπα της οικογένειάς του εκλιπόντος".

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα zougla.gr