Έλληνες, οι χαδιάρηδες

Λατίνος Εραστής. Ένας από τους καλύτερους μύθους στην ιστορία της ανθρωπότητας που επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά μέσα από πρόσφατη έρευνα των βρετανών. Κι ενώ για τους Βρετανούς κανείς δεν …ενοχλήθηκε, οι Έλληνες ένιωσαν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι βρισκόμαστε στην 6η θέση των χειρότερων εραστών και μάλιστα χαρακτηριζόμαστε ως «πολύ Χαδιάρηδες». Στην χειρότερη θέση πάντως είναι οι Γερμανοί που …μυρίζουν ενώ στην κορυφή είναι οι Ισπανοί, χωρίς όμως να υπάρχει η αντίστοιχη δικαιολόγηση.

Η σχετική έρευνα δημοσιεύθηκε στο OnePoll.com και την βρετανική Telegraph, όπου  ρωτήθηκαν 15.000 γυναίκες από 20 χώρες και οι οποίες με τις απαντήσεις τους διαμόρφωσαν τον παγκόσμιο χάρτη των προτιμήσεων σε ερωτικούς συντρόφους. Όπως προέκυψε από την έρευνα, πρώτοι στη λίστα με τους χειρότερους εραστές έρχονται οι Γερμανοί, γιατί «μυρίζουν», ενώ οι δεύτεροι χειρότεροι είναι οι Άγγλοι γιατί «βαριούνται». Στον αντίποδα, καλύτεροι εραστές όπως αναφέραμε ψηφίστηκαν οι Ισπανοί, ενώ ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι και οι Ιταλοί.

Με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα, οι καλύτεροι εραστές (στη πρώτη δεκάδα) συναντάμε τους: Ισπανούς, Βραζιλιάνους, Ιταλούς, Γάλλους, Ιρλανδούς, Νοτιοαφρικανούς, Αυστραλούς, Νεοζηλανδούς, Δανούς και Καναδούς. Ενώ στη λίστα των δέκα χειρότερων εραστών (και με την αντίστοιχη δικαιολογία) είναι οι πολίτες που προέρχονται από: Γερμανία (μυρίζουν), Αγγλία (τεμπέληδες), Σουηδία (πολύ γρήγοροι), Ολλανδία (πολύ απότομοι), Αμερική (πολύ κτητικοί), Ελλάδα (πολύ χαδιάρηδες), Ουαλία (πολύ εγωιστές), Σκωτία (πολύ δυνατοί), Τουρκία (ιδρώνουν πολύ) και Ρωσία (πολύ τριχωτοί). Προφανώς το να είναι κάποιος «χαδιάρης» δεν αποτελεί πλέον προσόν…