Κύπρος - Υπόθεση Serial Killer: βρέθηκε η σορός της 8χρονης Elena - Natalia;

Το σίριαλ που διαλύει την Κύπρο καλά κρατεί. Και λέμε διαλύει γιατί έχει και πολιτικές εξελίξεις με παραιτήσεις υπουργών, κάτι που δείχνει την κοινωνική κατακραυγή και την λαϊκή απαίτηση για να βρεθούν τα θύματα του serial killer… Ενός ανθρώπου, ο οποίος προκάλεσε για μία ακόμη φορά το κοινό αίσθημα με τη δήλωση – πρόκληση προς τις αστυνομικές αρχές «εσείς θα βρίσκεται πτώματα κι εγώ θα σας λέω ποια είναι τα πρόσωπα».. .

Οι τελευταίες εξελίξεις Ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό της Κύπρου, όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ, μία ακόμη βαλίτσα και μέσα σ’ αυτήν βρίσκονταν η σορός ενός ακόμη θύματος… Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σoρός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.  To πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οι έρευνες με το sonar και τη ρομποτική κάμερα στην κόκκινη λίμνη θα συνεχιστούν το πρωί της Δευτέρας, με στόχο να εντοπιστεί η δεύτερη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του. Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κύπρο Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης. Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό στην Κύπρο τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του Sonar, η εταιρεία Brasal που συνδράμει στις προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες, καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Πληροφορίες από την ιστοσελίδα iefimerida.gr ///  Φωτογραφίες: SigmaLive, politis

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News