Σερβία: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους (από Σαντορίνη για Βρυξέλλες)

ταξίδι

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες, έτσι δεν λένε; Έκτακτη προσγείωση στο Βελιγράδι πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι αεροσκάφος της TUI που εκτελούσε την πτήση Σαντορίνη - Βρυξέλλες.

Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση του αεροδρομίου «Nikola Tesla», αεροπλάνο Boeing 737 των αερογραμμών TUI εξαιτίας τεχνικής βλάβης που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της πτήσης αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Βελιγράδι.

Η προσγείωση έγινε στις 13:50 τοπική ώρα (σ.σ. είχε αναχωρήσει από την Σαντορίνη στις 12.42) και εξελίχθηκε ομαλά, ενώ οι 80 επιβάτες και τα έξι μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν με ασφάλεια το αεροσκάφος.

 

«Λόγω τεχνικού προβλήματος, το αεροσκάφος που κατευθυνόταν προς τις Βρυξέλλες προσγειώθηκε στο Βελιγράδι σήμερα το απόγευμα. Και οι 80 επιβάτες βρίσκονται τώρα σε άλλο αεροσκάφος και θα προσγειωθούν στις Βρυξέλλες απόψε» σημείωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος της TUI, Σάρα Σοσίν.

Σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο παρουσίασε διαρροή καυσίμων ενώ πετούσε πάνω από την πόλη Τούζλα στη Βοσνία και ζήτησε άδεια προσγείωσης στο Βελιγράδι.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News