Σοκ: Πρώην Δήμαρχος βίασε 4χρονη (!!!!!!)

Είναι απλά μερικές ειδήσεις που δεν τις χωράει ανθρώπινος νους… Και δεν μπορείς να πιστέψεις όχι αυτά που λέει κάποιος αλλά ούτε όταν τα διαβάζεις μία και δύο ή και δέκα φορές. Σ΄αυτή τη κατηγορία ανήκει ο Richard Keenan που διετέλεσε δήμαρχος του Hubbard, στο Οχάιο, τη διετία 2010 – 11 και όσα είπε προκαλούν ανατριχίλα…

Τι ομολόγησε; Όχι μόνο παραδέχτηκε τον βιασμό 4χρονης αλλά κατηγόρησε το ανήλικο κορίτσι πως το ξεκίνησε και συμμετείχε πρόθυμα (!!!!) Και όπως είναι αυτονόητο βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με πολλαπλές κατηγορίες βιασμού και απόπειρας βιασμού ενός παιδιού. Έχει παραπεμφθεί σε δίκη (τον επόμενο Απρίλιο) όμως αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος με εγγύηση ενώ αρχικά είχε δηλώσει αθώος…

«Πιστός χριστιανός, αφιερωμένος στην διδασκαλία του Ιησού Χριστού που μου έχει αλλάξει τη ζωή» όπως δηλώνει ο Richard Keenan, είχε ομολογήσει το έγκλημά του στη σύζυγό του, τον αδελφό του, την κουνιάδα του και σε έναν ιερέα, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι το παιδί «συμμετείχε πρόθυμα» και η όλη …σχέση κράτησε περίπου τρία χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2016.

Ο δήμαρχος είχε επίσης επισκεφθεί και ψυχολόγο, αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Daily News, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις διότι παρενοχλούσε το θύμα του συστηματικά τα δύο τελευταία χρόνια. Επέμενε ωστόσο ότι το 4χρονο κορίτσι συναινούσε και μάλιστα ήταν εκείνο που το προκάλεσε. Τα δημοσιεύματα σημειώνουν δε ότι εισήχθη και σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, κατά την εξομολόγησή του σε ιερέα, είχε πει ότι το κορίτσι τον συνόδευσε στο μπάνιο και του ζήτησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Εκείνος το φίλησε, το θώπευσε, του έκανε στοματικό σεξ και στη συνέχεια του έκανε και το παιδί. 

Ο δικαστής πρέπει τώρα να αποφασίσει αν η ομολογία του είναι αποδεκτή στο δικαστήριο, με τον 65χρονο Richard Keenan πρόκειται να δικαστεί τον Απρίλιο του επόμενου χρόνου. Να σημειωθεί τέλος ότι πριν εκλεγεί ως Δήμαρχος εργάζοντον ως κοινωνικός λειτουργός, παραιτήθηκε από τη θέση του Δημάρχου λόγω προβλημάτων υγείας, έχει τρία κορίτσια και ισάριθμα εγγόνια. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News