Τιμωρία έξω από κάθε λογική

Δεν αποκλείεται να αποτελεί και την πλέον παράλογη τιμωρία που έχει επιβληθεί ποτέ στα χρονιά της ανθρωπότητας. Αν και ακούγεται υπερβολή ποτέ έως σήμερα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ανάλογη τιμωρία σε ζευγάρι παράνομων εραστών. Η ιστορία έλαβε χώρα σε ένα μικρό χωριό το Madhya Pradesh, σε ορεινή περιοχή στην Ινδία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πήρε δημοσιότητα μετά την καταγγελία που έκανε η 25χρονη γυναίκα για την δημόσια διαπόμπευσή της.

Σύμφωνα με το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων, μία 25χρονη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών απατούσε τον άνδρα της με έναν συγχωριανό της κατά πέντε χρόνια μικρότερο. Έως εδώ τίποτα το παράξενο με βάση τα δεδομένα της Δυτικής κουλτούρας. Όμως, στην Ινδία όπως και σε αρκετές χώρες της Ανατολής κάθε περιοχή έχει τους δικούς της ηθικούς – κυρίως – κανόνες που αποφασίζονται από τους γηραιούς του χωριού ή της περιοχής χωρίς να δίνουν λόγο στο κράτος ή την Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν ότι το παράνομο ζευγάρι αποφάσισε να φύγει από το χωριό για λίγες ημέρες. Ο άντρας της 25χρονης την εντόπισε μετά από έρευνα μερικών ημερών και την παραμονή της πρωτοχρονιάς την έφερε στο μικρό χωριό τους, όπου η άπιστη σύζυγος υπέστη ουκ ολίγα βασανιστήρια (κυρίως ξυλοδαρμό) υπό το βλέμμα του συζύγου της και στη συνέχεια οι δύο εραστές κουρεμένοι από τον όχλο διαπομπεύτηκαν στο χωριό. Όμως, η ουσιαστική τιμωρία ήρθε στο τέλος σαν …κερασάκι. Το συμβούλιο των …σοφών αποφάσισε όπως η 25χρονη θηλάσει δημόσια τον νεότερο εραστή της (!!!!)

Μετά το περιστατικό, η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και είπε ότι η ίδια και ο εραστής της ξυλοκοπήθηκαν από τους χωρικούς, οι οποίοι στη συνέχεια τους κούρεψαν και την ανάγκασαν να τον θηλάσει. Μετά από έρευνες, η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δώδεκα ατόμων αλλά το παράνομο ζευγάρι δύσκολα θα ζήσει στο χωριό πλέον…