Τουρκία: Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί θέλει... ρεβάνς για την ήττα στα Δερβενάκια

Δερβενάκια

Μερικοί άνθρωποι τελικά δεν αντέχουν την ήττα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ηγεσία της Τουρκίας που θεωρεί ότι είναι ανίκητη και μόνο αυτή έχει το δικαίωμα όχι μόνο στο λόγο αλλά και στην νίκη. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για σφαγή των καλών Τούρκων από τους κακούς Ελληνες στη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης... Και το πιο εντυπωσιακό; Θέλουν και ρεβάνς (!!!)

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, ο οποίος μίλησε για ανοικτούς λογαριασμούς από την ελληνική Επανάσταση και απείλησε την Ελλάδα ανοιχτά. «Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter.

 

Κατά τον Μπαχτσελί, «η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει ο τούρκος πολιτικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News