Τρολάρουν οι Simpsons τον Τραμπ

Οι δημιουργοί της κορυφαίας σατυρικής σειράς κινουμένων σχεδίων στην Αμερική, The Simpsons έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ…. Το 2000 είχαν προβλέψει την άνοδό του στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και χθες με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ημερών από την είσοδό του στον «Λευκό Οίκο» έδωσαν τα ρέστα τους…  Και προχώρησαν σε ένα τρολάρισμα που σίγουρα δεν έχει προηγούμενο…

Στο βίντεο διάρκειας 84 δευτερολέπτων ο Τραμπ φαίνεται να βρίσκεται στο κρεβάτι του στο Λευκό Οίκο για να κάνει απολογισμό. Αφού τα μαλλιά του - που για τους Simpsons είναι ένα μικρό τριχωτό σκυλί - αλλάζουν θέση ο αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι αυξήθηκαν οι ακόλουθοί του στο Twitter και βελτιώθηκαν οι επιδόσεις του στο γκολφ.

Οι υπεύθυνοι «καρφώνουν» τον πρόεδρο των ΗΠΑ και για τις σχέσεις του με το Fox News καθώς όταν ένας σύμβουλός του εμφανίζεται με ένα ογκώδες νομοσχέδιο ο Τραμπ αντί να το διαβάσει λέει: «δεν μπορούν να το διαβάσουν στο Fox News και στη συνέχεια να το ακούσω από εκεί;».

Όταν, δε, ανοίγει την τηλεόραση εμφανίζεται η κόρη του Ιβάνκα να παίρνει θέση ως ανώτατος δικαστής ενώ παράλληλα παρουσιάζει τη νέα της «κολεξιόν» για τηβέννους δικαστών αλλά και κοσμήματα σε ένα προφανές σχόλιο για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της κόρης του αμερικανού προέδρου στο χώρο της μόδας.

Το βίντεο κλείνει με τη σύζυγό του Homer Simpson, Margie, να αδειάζει ένα μπουκάλι με αντικαταθλιπτικά και να λέει «πίστευα ότι θα με κρατούσαν όλη την τετραετία» με τον σύζυγός της να σχολιάζει «δωσ' του μια ευκαιρία είναι μόλις 70 ετών» ενώ τον παππού της οικογένειας - σε ένα σχόλιο για την αντιμεταναστευτική πολιτική Τραμπ - αρπάζουν αστυνομικοί για να τον απελάσουν.

Τέλος, κάνοντας μία επιστροφή στο …μέλλον στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε τον Μάιο του 2000, η Lisa – κόρη της Οικογένειας Simpsons -  εμφανίζεται στο Οβάλ Γραφείο, να δηλώνει: «Έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ». Και ως δικαιολογία ο εκ των δημιουργός των Simpsons, Matt Groening, είχε δηλώσει στην βρετανική εφημερίδα The Guardian ότι ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο και αστείο όνομα που θα μπορούσαν να έχουν σκεφτεί εκείνη την εποχή (!!!)

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ- ΜΠΕ