Αμοργός: Απόψε (11/04, 19:00) συναυλία livestreaming με την Ματούλα Ζαμάνη

" Μετά απο covid test, και όλα τα αποτελέσματα αρνητικά, βρεθήκαμε στη θαλασσα.. Και είμαστε μεσα στο μπλέ και την τρυφερότητα.. Ήρθαν οι φιλοι μου.. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου...." . Αυτό αναφέρει στο μήνυμά της η Ματούλα Ζαμάνη, η οποία βρίσκεται από χθες στην Αμοργό και ετοιμάζεται για την σημερινή της συναυλία στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων... Οχι. δεν έχουμε άνοιγμα των δημόσιων θεαμάτων, ούτε κάποια εκδήλωση σε μορφή πειράματος. Απλά, η γνωστή τραγουδοποιός αγαπάει την Αμοργό και επέλεξε να πραγματοποιήσει συναυλία livestreaming από τα Κατάπολα Και τα έσοδα θα δοθούν στο σύλλογο "Μαζί για το Παιδί"...

Και η αγαπημένη φίλη Ελευθερία Ψυχογιού θα προσθέσει στην σελίδα της στα social media "Σήμερα το απόγευμα, στο λιμάνι των Καταπόλων Αμοργού, κατέπλευσαν μουσικές. Το sound check για την αυριανή συναυλία της Ματούλας, τσεκάρισε κυρίως τον ήχο της καρδιάς μας, την ανάγκη για μουσική και τέχνη. Ο ήλιος έντυσε το σκηνικό με ένα γλυκό ηλιοβασίλεμα. Τα μάτια όλων απέκτησαν την μαγική παιδική γλυκύτητα μιας ενιαίας χαράς. Σ’ αυτή την χαρά είσαστε όλοι καλεσμένοι. Άλλωστε στο νησί μας, την Αμοργό, κάθε χαρά, κάθε γιορτή είναι για όλους κι όλοι βάζουμε πλάτη. Αυτό το μοίρασμα μεγαλώνει την χαρά. Η χαρά γίνεται ευχή κι η ευχή ελπίδα και κάθε ελπίδα ΖΩΗ. Έτσι ανθίζει ο κόσμος! 

Η Ματούλα είναι αυτό που είπε ο Μόντης:«Μια απρόσεχτη άνοιξη / που άφηνε όπου τύχαινε τα πράγματά της» για να μοσχοβολά ο κόσμος μουσική και ν’ ανθίζει αγάπη. Σας εύχομαι ΑΥΡΙΟ να είστε μαζί μας. Κόντρα στην απομόνωση και στην επιβαλλόμενη μοναξιά.

ΔΙΟΤΙ: "Κι αν το χαμόγελο του λείπει αυτού του κόσμου, / βγάλε το ψεύτικο και φόρα το δικό σου...θα την περάσουμε κι αυτή τη μπόρα, / κράτα με τώρα που πεθαίνουμε σα χώρα"

Οπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Αμοργού " Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ώρα 19:30 μμ στο λιμάνι των Καταπόλων, θα πραγματοποιηθεί μια διαδικτυακή  συναυλία  (live  streaming) της ΜατούλαςΖαμάνη. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θα προσφέρουμε μια μουσική ανάσα στους χιλιάδες φίλους του νησιού μέσω διαδικτύου. Στο πλαίσιο  της τήρησης των μέτρων για την  αποφυγή διασποράς του κορωνοιού, σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η προσέλευση κόσμου.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/matoula-zamani/ και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σύλλογο «Μαζί για το Παιδί» και για την κάλυψη αναγκών σίτισης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του νησιού μας" .

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News