Δονούσα: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με δώρο παράσταση Καραγκιόζη

Ιανουάριος, ο μήνας με τις ...πίτες και στην Δονούσα, απόψε Τρίτη 22 Ιανουαρίου έχουμε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ποσειδών" να προχωρούν σε μία πολύ όμορφη δράση. Οχι απλά θα κόψουν την πίτα στο Πνευματικό Κέντρο (στον Σταυρό) αλλά μαζί με την Ενωση Δονουσιωτών Κυκλάδων κάνουν ένα όμορφο δώρο στα μικρά παιδιά του νησιού. Την θεατρική παράσταση "Ο Καραγκιόζης Ψαράς" από το θίασο "Νάμαστε".... Οχι κι άσχημο δώρο ε; 

Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική πρόσκληση από το Σύλλογο Δονούσας "Ποσειδών" 

"Την Τρίτη 22/1 στις 18.00μμ στο πνευματικό κέντρο του Σταυρού σας προσκαλούμε όλους μικρούς και μεγάλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας!

Φέτος αντί για μικρά ατομικά δώρα στο κάθε παιδί ξεχωριστά αποφασίσαμε από κοινού με την Ένωση Δονουσιωτών Κυκλάδων να κάνουμε ένα ωραίο κοινό δώρο προς όλους!

Έτσι λοιπόν με το πέρας της πίτας θα ακολουθήσει παράσταση θεάτρου σκιών από το θίασο "Ναμαστε" με τίτλο "Ο Καραγκιόζης ψαράς".

Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο του θεάτρου σκιών και φεύγοντας θα πάρουν σπίτι και τη δική τους φιγούρα Καραγκιόζη!

Σας περιμένουμε όλους να ευχηθούμε για τη νέα χρονιά και να διασκεδάσουμε!"