Εχεις ποδήλατο; Ελα μαζί μας

Λένε ότι το ποδήλατο πάει εκεί που δεν πάει το αυτοκίνητο. Λένε ότι το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής. Δεν ξέρω εάν είναι υγιεινός αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερος για όλους εμάς που απλά προτιμούμε είτε το αυτοκίνητο είτε τη μηχανή για τις μετακινήσεις μας ακόμη και έως το περίπτερο για τσιγάρα…

Στη Νάξο εδώ και μερικά χρόνια μία παρέα φίλων έχει βαλθεί να αλλάξει τα δεδομένα. Προσπαθεί να μας πείσει ότι αξίζει να μετακινούμαστε με το ποδήλατο. Για ουκ ολίγους λόγους… Και μάλιστα πραγματοποιούν κατά καιρούς διάφορες εκδηλώσεις με το που μπει η Άνοιξη καθότι υπάρχει η δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης λόγω καιρικών συνθηκών.

Και για 3η χρονιά ξεκινάει η σεζόν με την καθιερωμένη πλέον οικογενειακή βόλτα όπου χρόνια δεν κοιτάζει… Μικροί και μεγάλοι με το ποδήλατό τους το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής (19/03) θα συγκεντρωθούν στη πλατεία Μανδηλαρά στη Χώρα της Νάξου και θα κάνουν δύο βασικές βόλτες… Η πρώτη θα καλύψει το γύρο της πρωτεύουσας του νησιού και η δεύτερη θα πάει έως την Αγία Άννα και τον Άγιο Προκόπιο… Και ελπίζουμε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι από την περιπέτεια… Α και το σύνθημα της παρέας είναι «έχεις ποδήλατο, και όρεξη; Ελα μαζί μας... Ολοι οι Ναξιώτες κάνουμε ποδήλατο παρέα".