Είσαι καταναλωτής; Μάθε και προστατέψου

 

  Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης , Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ (Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού) στο πλαίσιο του έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Στερεάς Ελλάδας & Νοτίου Αιγαίου» που υλοποιείται από εθνικούς πόρους  είναι υπεύθυνο για την οργάνωση σεμιναρίων και στη Νάξο.

   Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων υλοποιεί δωρεάν ,μη επιδοτούμενο σεμινάριο: «Προστασία και δικαιώματα καταναλωτή», από εκπαιδεύτρια Νομικό, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, εργαζομένους ή ανέργους ανεξαρτήτως εθνικότητας και φύλου, θρησκείας, μορφωτικού επιπέδου και τόπου διαμονής.

   Ο κύκλος του ολοκληρώνεται σε 25 ώρες, και τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στη σχολή Ουρσουλινών  στο κάστρο της Χώρας Νάξου κάθε Παρασκευή 18:00-20:00).  Μετά το πέρας του δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης. Εκτάκτως, λόγω Εθνικής Εορτής, το πρώτο μάθημα-έναρξη δρομολογείται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 24/3 στις 18.00. 

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει στο χώρο της Σχολής Ουρσουλινών και θα συνεχιστούν μέχρι την έναρξη του τμήματος, αλλά εφόσον δε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός εκπαιδευομένων και μετά το πρώτο μάθημα.

Υπεύθυνος   Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης της ποιότητας στο δήμο της Νάξου είναι ο κ. Γιώργος Καζάζης , ο οποίος είναι πρόθυμος να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα αφορά στα σεμινάρια και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον βρουν στο τηλέφωνο 22850-23236 τις εργάσιμες ημέρες 11:00-15:00, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 6971773614 και 6934527264.

Δελτίο Τύπου