Ελλάδα - Εστίαση: Η "Φίνος Φιλμ" μας λέει με τον δικό της τρόπο "Καλή μας απόλαυση" (video)

Εστίαση - Finos Film

Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και όπως αποδεικνύεται είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα. Οχι, τόσο γιατί γιορτάζουν τα Κουφονήσια ελέω Αγίου Γεωργίου αλλά γιατί η Εστίαση "άνοιξε" ξανά μετά από ένα εξάμηνο, με τους καταστηματάρχες να υποδέχονται από νωρίς τους πελάτες τους, στους εξωτερικούς χώρους των μαγαζιών τους. Κάτι που είδαμε και στη Νάξο.... 

Ομως, για το άνοιγμα της εστίασης έκανε ξεχωριστή αναφορά η γνωστή εταιρία κινηματογραφικών παραγωγών "Φίνος Φιλμ", η οποία καλωσόρισε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο τα νέα δεδομένα, αναρτώντας στη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού, με αποσπάσματα από πολύ γνωστές σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, σχετικές με τους χώρους εστίασης.

Κι όταν έχεις ένα τέτοιο οπλοστάσιο, η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα σε συγκινεί.... 

Στο χιουμοριστικό βίντεο βλέπουμε αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως ο Δημήτρης Χορν, ο Κώστας Βουτσάς, ο Θανάσης Βέγγος, που "έφυγε" σαν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, ο Νίκος Ρίζος, ο Μίμης Φωτόπουλος και ο Νίκος Σταυρίδης. 

Δείτε το και θυμηθείτε όμορφες στιγμές από τον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο... 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News