Ενενήντα χρόνια προσφοράς

Είναι ένας από τους πλέον δραστήριους Πολιτιστικούς συλλόγους της Νάξου… Με τεράστια ιστορία αφού αγγίζει τον έναν αιώνα ζωής και κυρίως έχει πολύπλευρό έργο. Και έτσι αύριο (24/04) στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής ια γιορτάσει με ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο τα γενέθλια του. Που στην ουσία δεν είναι ένα γεγονός αλλά τρία: 90 χρόνια από την ίδρυση του, 30 χρόνια από την ίδρυση Τράπεζας Αίματος Σ.Φ.Ν. και 12 χρόνια από την ίδρυση Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου…

Ας δούμε την πρόκληση που έφτασε στα …γραφεία μας.
«Ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου στις 24 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, 12 το μεσημέρι, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, γιορτάζει τα 90 χρόνια από την ίδρυση του, τα 30 χρόνια από την ίδρυση Τράπεζας Αίματος Σ.Φ.Ν. και τα 12 χρόνια από την ίδρυση Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν: Ο Ακαδημαϊκός, κ. Ήμελλος Στέφανος με θέμα «Εκδοτικές Δραστηριότητες του Σ.Φ.Ν. Ο Καρδιολόγος, κ. Βλασερός Ιωάννης με θέμα την Τράπεζας Αίματος Σ.Φ.Ν.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, φιλόλογος, κ. Τζιώτης Αντώνης έχοντας ως θέμα μια Σύντομη Αναδρομή στην Ιστορία και προοπτικές του Σ.Φ.Ν.

Την εκδήλωση θα κλείσει «Ηχόραμα» με περιεχόμενο οπτικό και ακουστικό. Επιμέλεια :Υποπτέραρχος Ε.Α. κ. Ήμελλος Νικόλαος.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, η φιλόλογος κα Μουστάκη Χάιδω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News