Ευχαριστήριο και υπόσχεση

Η εκδήλωση το βράδυ της 7ης Αυγούστου συγκινητική. Εκατό χρόνια ζωής για την Ποτοποιία «Προμπονά» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάκη Προμπονά, ο οποίος και παρακολουθούσε από ψηλά την εκδήλωση με τις δύο κόρες του Κατερίνα και Λίνα να συνεχίζουν αρμονικά το έργο του. Η σύζυγός του Σοφία, παρατηρούσε ότι η συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης είναι εξασφαλισμένη στα χέρια των δύο κοριτσιών της που έχουν δώσει και τη ψυχή τους ώστε να συνεχίσουν το έργο και τη παράδοση της οικογένειάς. Από κοντά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έξω από το κατάστημα στην Πλατεία του πρώην Δημαρχείου, γνωστοί και φίλοι.  Η βραδιά κύλισε όμορφα και όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Και η οικογένεια Προμπονά προχώρησε σε  έκδοση ανακοίνωσης με σκοπό αφενός να ευχαριστήσουν τους παριστάμενους αφετέρου να υποσχεθούν ότι η επόμενη ημέρα είναι διασφαλισμένη και θα κινηθεί στους δρόμους της παράδοσης σε συνδυασμό με νέα προϊόντα και υψηλή τεχνολογία ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων που πάντα αποτελούσαν το σημείο αναφοράς στην «Ποτοποιία Προμπονά»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που υπογράφεται από την Οικογένεια Τάκη Δ. Προμπονά

«Η οικογένεια της ποτοποιίας «Προμπονά» αισθάνεται την τιμή να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθησαν και συμμετείχαν στην επετειακή εκδήλωση της συμπλήρωσης των 100 χρόνων  από την ίδρυση της .

Επίσης  εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια είναι συνοδοιπόροι της εξέλιξης και της αξιοποίησης των καρπών   του Ναξιακού πλούτου  με τον τρόπο που αρμόζει και αναδεικνύει την μοναδικότητά τους.

Εκείνους που χρησιμοποιούν τα Ναξιακά προϊόντα  ως πρεσβευτές του νησιού μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποδεικνύοντας της δυναμική τους.

Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε και να μοχθούμε για όλα τα παραπάνω,  τηρώντας με σεβασμό και ήθος τις αρχές και τις αξίες που οι ιδρυτές της Ποτοποιίας μας δίδαξαν" .

.