Κίμωλος: Ο Cine Καλησπερίτης από αύριο (07/06) σηκώνει αυλαία για φέτος

Μπήκαμε στον Ιούνιο και το Cine Καλησπερίτης ξεκινάει και φέτος προβολές για να ομορφύνει τα βράδια των κατοίκων και των επισκεπτών της Κιμώλου. Μπήκαμε αισίως στην έβδομη χρονιά προβολών και φτάσαμε ως εδώ χάρη στην δική σας συναίνεση και συμμετοχή.

Το Κάστρο της Κιμώλου που βρίσκεται στην καρδιά του χωριού θα φιλοξενήσει και φέτος τις προβολές μας με απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται (αποστάσεις κ.λ.π.). Σημειώνουμε πως οι προβολές μας προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους θεατές και φέτος προσθέτουμε μια ακόμα καινοτομία στην δράση μας. Καταργούμε τα πλαστικά ποτήρια νερού μιας χρήσης και θα προσφέρουμε πήλινα τασάκια στους καπνιστές.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις προβολές μας και ν’ απολαύσουμε μαγικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανού του ελληνικού καλοκαιριού.

Ενημερώνουμε ότι οι προβολές μας ξεκινάνε την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 21:30 μ.μ στον χώρο του Κάστρου με την ιστορική ταινία ‘’Συνοικία το όνειρο’’ που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Αλέκος Αλεξανδράκης και την μουσική έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι με ανακοίνωσή τους τα μέλη της εθελοντικής ομάδας των Κιμωλιστών αναφέρουν ότι "δεν θα υπάρχει χρήση πλαστικών "μίας χρήσης" όπως λέγονται στις δράσεις της ομάδας, πόσο μάλλον και στον κινηματογράφο"

 

Με πληροοφορίες για το πρόγραμμα και τις δράσεις της εθελοντικής ομάδας των Κιμωλιστών στη σελίδα kimolistes.com αλλά και στα social media

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News