Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου: Γιορτάζουμε και ξεφαντώνουμε

Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου… Ένας φάρος πολιτισμού που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 1994 από μία παρέα φίλων που ήθελε απλά να αναδείξει ζητήματα πολιτισμού του νησιού με έμφαση τον Κινηματογράφο… Και ποια ήταν η πρώτη τους δράση; Αλήθεια, την θυμάστε; 14 Οκτωβρίου 1994 ανεβάζει την ταινία «Τα δελφινάκια του Αμβρακικού» (βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ντίνου Δημόπουλου) στον πρώην θερινό κινηματογράφο «Σινέ Άστρα» και από τότε δίνει δυναμικό παρών στα πολιτιστικά δρώμενα της κοινωνίας μας.

Τώρα; Ε σήμερα και με την ευκαιρία των 25 χρόνων δυναμικής παρουσίας διοργανώνει πάρτι. Με έμφαση στον Κινηματογράφο και με σημείο αναφοράς την φιλμογραφία του Κουεντίν Ταραντίνο.

Εξου και η αναφορά στην πρόσκληση που έρχεται μέσω της αφίσας «Sexy Tarantino»… Ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα άλλωστε η 8η Μαρτίου και ο διάσημος σκηνοθέτης λατρεύει τις γυναίκες… Και σε κάθε ταινία του η σεξουαλικότητα και ο αισθησιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.. .

Που θα γίνει το πάρτι; Μα στο Babylonia Bar.. με θέα την κεντρική πλατεία του πρώην Δημαρχείου Νάξου… Και με την αρωγή του Dj T . Οπότε; Ντυθείτε και ξεφαντώστε…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News