Κινηματογραφική Λέσχη: σε ασπρόμαυρο φόντο το πάρτι (22/02) της

Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου… Ένα διαμάντι στο χώρο του Πολιτισμού της Νάξου. Στα …πέτρινα χρόνια ήταν αυτή που κράτησε ζωντανή την σπίθα των πολιτιστικών δράσεων στο νησί. Και βέβαια κάθε εκδήλωσή της αποτελούσε σημείο αναφοράς για όλους… Με αποκορύφωμα τις κινηματογραφικές προβολές, την διοργάνωση της Λαμπαδηφορίας με το τρελό και ξέγνοιαστο πάρτι αμέσως μετά και βέβαια τα αποκριάτικα πάρτι ως το ορεκτικό των υπολοίπων εκδηλώσεων… Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μία Λέσχη που πλέον έχει αποκτήσει δικαίωμα και ..ψήφου (σ.σ. με τον παλιό Νόμο) καθότι γεννήθηκε το 1995 και είναι πλέον 22 ετών. Και έτσι φτάσαμε στο προκείμενο: πάρτι την προσεχή Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ σε έναν νέο χώρο, τον «Οινοχώρο» που βρίσκεται λίγο κάτω από την Πλατεία Πρωτοδικείου… Όμως, μην ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη Λέσχη έχει ..κανόνες. Και ένας εξ αυτών εφαρμόζεται στα αποκριάτικα πάρτι: dress code και γι το συγκεκριμένο πάρτι το …Άσπρο Μαύρο είναι αυτό που θα έχει κυρίαρχο ρόλο…

Διαβάστε την ανακοίνωση που εκδόθηκε και μάλιστα σε ελληνικά και Αγγλικά..

«Όπως γνωρίζουν οι φίλες και οι φίλοι της ΚΛΝ, το αποκριάτικο πάρτι αποτελεί  αναπόσπαστο μέρος της δραστηριότητας  της Λέσχης  σχεδόν από την ίδρυσή της το 1995 και γράφει ιστορία κάθε χρόνο.

Με θέμα και dress code AsproΜαυρο σας περιμένουμε και φέτος, την Τετάρτη 22/2 στις 9 μ.μ. στον «Οινοχώρο».

Συνημμένα θα βρείτε την αφίσα. Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση και θα χαρούμε να σας δούμε.

English text:

As the Naxos Cine Club friends might know, our famous masque party is the talk of the town every year. Join us for some dancing at this year’s party which will take place on Wednesday 22/2 at the premises of “Oenohoros” enoteca (where “East West” Asian restaurant used to be) after 9 pm.

The party’s theme and the dress code of the event is “AsproMavro” which means white and black».