Κυκλάδες: Τρεις (14-17 Ιουνίου) παραστάσεις με τη Χρύσα Κατσαρίνη

Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, η Χρύσα Κατσαρίνη βγαίνει ξανά στο δρόμο, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια. 

«Αγάπες μου επιτέλους μετά από 2 ατελείωτα χρόνια βγαίνω ξανά στον δρόμο. Αυτή την φορά με την μεγαλύτερη περιοδεία της ζωής μου. 2 μήνες, 42 παραστάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη», έγραψε η Χρύσα Κατσαρίνη σε ανάρτησή της.

Η καινούρια της παράσταση, "Κουβέρτα" περιπλανήθηκε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και τώρα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τις Κυκλάδες.  Αρχικά από τη Νάξο και το "Ιάκωβος Καμπανέλλης" (14/06) και στη συνέχεια από Σύρο και την έπαυλη Τσιροπινά (15/06) αλλά και την  Πάρο στο Ανοιχτό θέατρο Λευκών (17/06) .

 Η κουβέρτα αποτελεί την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα. Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν.

 

Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα. Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

Προπώληση: Στο viva.gr για όλες τις παραστάσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News