Νάξος: : "Άρωμα Αιγαίου" με Ματθαίο Γιαννούλη και αφιέρωμα στη Κόρωνο

Άρωμα Αιγαίου και … Σάββατο 1η Ιουνίου, οι δρόμοι οδηγούν στην Κόρωνο… Εκεί όπου λίγο μετά τις 20:30 στο προαύλιο της Αγίας Μαρίνας, θα έχουμε το νέο «Άρωμα Αιγαίου», το οποίο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το NaxosTV

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο οποίος και θα παρουσιάσει το νέο του τραγούδι, αφιερωμένο στην Κόρωνο… Υπάρχει άλλωστε και το σχετικό Moto «είσαι στολίδι Κόρωνο, σ’ ολόκληρη τη Νάξο και δεν μπορώ με τίποτα στο κόσμο να σ΄ αλλάξω»

Και όπως διαβάζουμε στην σχετική  πρόσκληση που υπάρχει στο διαδίκτυο για την αποψινή  βραδιά… «Καινούργιο "Άρωμα Αιγαίου", αυτό το Σάββατο, 01 Ιουνίου, στις 20:30 μμ, στο προαύλιο της Αγ. Μαρίνας, στην πανέμορφη ορεινή Κόρωνο, με Ματθαίο Γιαννούλη!! Τον συνοδεύουν στο βιολί ο Γιώργος Σιδερής, στο λαούτο ο Νίκος Κονδύλης και στην κιθάρα ο Νίκος Γκούφας!

Guest εμφάνιση: Βασιλική Κατερίνη!! Παρουσιάζει η μοναδική Δανάη Κουτελιέρη

Χορευτικό, μεζέδες, κρασί, κέφι και χορός με τους μερακλήδες της Κορώνου!!!

Όλα προσφορά για τους επισκέπτες!! Σας περιμένουμε!!

Ακούστε εδώ ένα από τα τελευταία τραγούδια του Ματθαίου Γιαννούλη με τίτλο « Δώσε πόνο βιολιτζή» σε στίχους και μουσική: Ματθαίου Γιαννούλη….

(Ευχαριστώ τον Μαυρουδή Αντωνίου με το υπέροχο βιολί του, το Στέλιο Μανωλά με την απαραίτητη συμμετοχή του. την Αννούλα Μώρου. Δέσποινα Γιαλούρη και Μαυρουδή με τα μοναδικά φωνητικά τους.

Ευχαριστώ το μαέστρο μου Γιάννη Φουστέρη, για την παραδοσιακή του ενορχήστρωση και ηχογράφηση στο studio emphasis… Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Χορευτικό Ομιλο Φοιτητών, με τον παραδοσιακό τους χόρο…

Καλή σας ακρόαση, λοιπόν και καλά γλέντια…