Νάξος: Αυλαία Δεκεμβρίου σε ρυθμούς ... Sagriland

Η πρώτη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.. Για αρκετές ημέρες και δη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, το Σαγκρί βίωσε μία πρωτόγνωρη εμπειρία… Και το Magic Sagriland εντυπωσίασε, με βάση την συμπαράσταση στα προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά τις σχολικές υποδομές του χωριού στην κεντρική Νάξο… Η συνεργασία των τοπικών φορέων με γονείς έδειξε τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν ομαδικά για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε ένα νησί του Αιγαίου.. .

Φέτος, έχουμε την επιστροφή… Το Sagriland για δεύτερη φορά έρχεται, το τριήμερο 30 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου και όπως διαβάζουμε στην σχετική πρόσκληση « Μια εκδήλωση επιμελημένη με πολύ αγάπη, πως θα γινόταν άλλωστε αφού απευθύνεται σε παιδιά και σκοπός της είναι να μαζέψουμε χρήματα ώστε το σχολικό περιβάλλον να γίνει σύγχρονο και καλύτερο! Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, τους εθελοντές μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους!!!!»

Και βέβαια η τριήμερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση περιλαμβάνει μπαζάρ, μουσικές εκδηλώσεις, Αι Βασίλη και πολύ χορό μουσική, φαγητό και ποτό, όσο αντέξει ο καθένας…  Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα παιδιά θα το διασκεδάσουν…

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Παρασκευή 30/11/2018

Και ώρα 19:00 μμ σας περιμένουμε για το χριστουγεννιάτικο παζάρι που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Σαγκρίου, να ανάψουμε το παραδοσιακό καράβι μαζί με τον Άγιο Βασίλη  και να διασκεδάσουμε με τοπικά χορευτικά συγκροτήματα και με τους Αποστόλη Μουστάκη και Ηλία Μουστάκη χορός φαγητό ποτό δωρεάν.

Σάββατο 01/12/2018

19:00 μμ συνεχίζουμε το χριστουγεννιάτικο παζάρι

20:00 κοντά μας η κύρια Δανάη Κουτελιέρη με την εκπομπή ΆΡΩΜΑ ΑΙΓΑΊΟΥ και τους Γιώργο και Ηλία Μουστάκη, όπως και το χορευτικό συγκρότημα των ΠΝΟΩΝ, χορός μπουφές ποτό δωρεάν.

Κυριακή 02/12/2018

11:00 πμ η κλόουν Μαριλού, οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, ο Άγιος Βασίλης φτιάχνουν χειροτεχνίες και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους!!

Μπουφές και η Ναξόνησος για μικρούς και μεγάλους!