Νάξος - Cycladia Culture: Ημέρες Βινυλίου: Opening Party

Τον Φεβρουάριο του 2020 έρχονται στην Κυκλαδία οι Ημέρες Βινυλίου. Μια έκθεση δίσκων βινυλίου που θα διαρκέσει για όλο τον μήνα, θα είναι επισκέψιμη κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, και πλαισιώνεται από παράλληλα δρώμενα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα μέσο αποθήκευσης μουσικής το οποίο αν και έχει πια τη χάσει την καθολική του διάδοση, έχει συνδεθεί αδιάρρηκτα με την εξέλιξη της ίδιας της μουσικής των τελευταίων 70 χρόνων και δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί ότι την διαμόρφωσε ως ένα σημείο.

Το άνοιγμα θα γίνει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου σε μια βραδιά με ελεύθερη είσοδο, που θα πάρουμε μέρος στην μυσταγωγία που αποτελεί η ακρόαση μουσικής αποκλειστικά από τους δίσκους βινυλίου. Στα πλατώ θα στριφογυρίσουν LP's, επτάιντζα, πολύχρωμα, σπάνια και αγαπημένα δισκάκια, το καθένα από αυτά φέροντας την δικιά του ιστορία.

Έκθεση Δίσκων Βινυλίου

Η έκθεση εστιάζει στα εξώφυλλα των δίσκων βινυλίου ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης, είτε πρόκειται για φωτογραφία, προσωπογραφία, είτε για σχέδιο ή σύνθεση. Συνοδεύεται από μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του Βινυλίου, και από ένα παζάρι δίσκων.

Όποιος θα ήθελε να συμμετέχει με δίσκους από την προσωπική του συλλογή στην έκθεση ή το παζάρι μπορεί να επικοινωνήσει στο 22850 32678.

Ώρες λειτουργίας: Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου, 11 π.μ. - 2 μ.μ.
Είσοδος 2 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συνέχιση των εργασιών για την κατασκευή ενός studio μουσικής στην Κυκλαδία.

----------

Vinyl Days: Vinyl Record Exhibition & Vinyl Market

Opening Party with vinyl music only!!!
Friday 31 January at 8 p.m.
Free entrance.

Exhibition Opening Hours:
Every Saturday & Sunday of February, 11 a.m. - 2 p.m.
Entrance: 2 euro. The proceeds are going to be spent for the construction of Cycladia's music studio.

--
Cycladia
Exploring Culture
Naxos

Damalas, Naxos
Cyclades . Greece
+30 22850 32678
cycladia.org

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News