Νάξος: Εκθεση φωτογραφίας γιατί η μικρή Αντριάνα μας χρειάζεται όλους

Χορευτές… ποδοσφαιριστές και φωτογράφοι… Στη Νάξο, όλοι σαν μία γροθιά σε μία κίνηση αλληλεγγύης από την Κοινωνία της Νάξου με σκοπό να βοηθήσουν την μικρή Αντριάνα και την οικογένειά της να σταθεί απέναντι στο βουνό που έχει να αντιμετωπίσει…

Η αρχή έγινε με τις τρεις σχολές χορού της Νάξου που θα διοργανώσουν τριήμερο δράσης από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου με παραστάσεις στην αίθουσα του «Ιάκωβος Καμπανέλλης»… Μετά έχουμε τους παλαίμαχους του Πανναξιακού ΑΟ που το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 4 το μεσημέρι θα δώσουν αγώνα ποδοσφαίρου με αντίπαλο την ομάδα του ΓΕΛ Νάξου και με την παρουσία των διεθνών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Στέλιου Γιαννακόπουλου και Μιχάλη Καψή (αμφότεροι πρωταθλητές Ευρώπης το 2004).. Και βέβαια έχουμε και τους …φωτογράφους. Τριάντα περίπου, οι οποίοι πραγματοποιούν ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο "ΦΩΤΟ Γραφή ΖΩ"…

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο «Η μικρή Αντριάνα χρειάζεται τη βοήθειά μας! Δεν πέρασε πολύς καιρός από όταν η κοινωνία της Νάξου ανατρίχιασε στο άκουσμα του τραγικού ατυχήματος, με θύμα τη μικρή Αντριάνα. Ήρθε η ώρα για την αποκατάσταση! Η οικογένεια του κοριτσιού χρειάζεται την ουσιαστική βοήθεια όλων μας για τη δαπανηρή επέμβαση. Οι Ναξιώτες με αίσθημα αλληλεγγύης θα συνδράμουν όπως μπορούν. Πολλές δράσεις έχουν προγραμματιστεί για να μαζευτεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Μία από αυτές είναι και η έκθεση φωτογραφίας, που θα διαρκέσει από 1 έως 6 Νοεμβρίου, στο φουαγιέ του «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στο Δημαρχείο της Νάξου. Πάνω από 30 συμμετέχοντες εκθέτουν φωτογραφίες και τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για να βοηθήσουμε τη μικρή Αντριάνα. Παρακαλούμε για τη δική σας ανταπόκριση! Αφιερώστε λίγο χρόνο και λίγα χρήματα και γίνεται αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια! Όλοι μαζί μπορούμε!

Όσοι φίλοι μπορούν, παρακαλώ να συνδράμουν άμεσα και όσοι θέλουν, ας κοινοποιήσουν, για να γίνει γνωστή η εκδήλωση και η προσπάθεια συλλογής χρημάτων».

Εμείς να σημειώσουμε ότι τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την 1η Νοεμβρίου στις 19:30. Ώρες λειτουργίας:  10:30 - 14:00 και 19:30 - 22:00  Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας "ΦΩΤΟ Γραφή ΖΩ" είναι υπό την αιγίδα του «Πολιτιστικού Συλλόγου Χορονάξιοι»

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News