Νάξος: Ενημερωτική εκδήλωση περί Οικονομίας από την "Φιλοξενία"

Με την τουριστική σεζόν να είναι προ των θυρών λογικό είναι οι επιχειρηματίες κυρίως του κλάδου της Εστίασης (σ.σ. σηκώνουν αυτή τη περίοδο το μεγαλύτερο βάρος) να ζητήσουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για θέματα που τους αφορούν… Ποιος μπορεί να βοηθήσει; Στη Νάξο η «Φιλοξενία»… Το σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Και διοργανώνει απόψε, Τετάρτη 10 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, στο club Ocean μία πολύ δυνατή ενημερωτική δράση με βασικό ομιλητή τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, ο οποίος μάλιστα πρώτη φορά έρχεται στην Νάξο.. Τα ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι, ουκ ολίγα (από ΦΠΑ και πνευματικά δικαιώματα έως Εργασιακά και φορολογικά) ενώ το πιο ενδιαφέρον; Η κίνηση του Σωματείου να τιμήσει ορισμένους εκ των πιο σημαντικών ανθρώπων της Νάξου στο χώρο όχι μόνο της Εστίασης αλλά εν γένει της προβολής του νησιού προς τα έξω…

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης; «Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 18:00 στην OCEAN διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου της Εστίασης και της Μικρομεσαίας επιχείρησης».

Ομιλητής θα είναι ο κ. Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) και της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων).

Ενδεικτικά η ενημέρωση θα αναπτυχθεί σε θέματα όπως:

# ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ :ΕΥΕΔ (ΑΕΠΙ)-AYTOΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-GEA‎

# ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

# ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

# ΕΣΠΑ

# ΕΛΕΓΧΟΙ -ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Στην εκδήλωση θα προηγηθούν βραβεύσεις. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για τους επαγγελματίες να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο και να πάρουν απαντήσεις στις απορίες τους»