Νάξος: Γιάννης Παπαδάκος και "Βachelor 2" έρχονται (05/01) κοντά μας

The Bachelor 2  η ταινία που βρίσκεται από τις 25 Δεκεμβρίου στη μεγάλη οθόνη και φέρει την υπογραφή του Ναξιώτη Γιάννη Παπαδάκου… Στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα σε ταινία μεγάλου μήκους.. Και με το καλημέρα κατάφερε να επισκιάσει το …1 καθότι έκοψε 19.900 εισιτήρια μόλις σε δύο μέρες (πρεμιέρα ανήμερα Χριστουγέννων) και μόλις από 39 οθόνες! Δευτέρα κόπηκαν 8.466 εισιτήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα και ακολούθησε η (προβλέψιμα) πιο ανεβασμένη Τρίτη (11.434) Δείγμα γραφής ότι παρά την κριτική, οι θεατές θέλησαν να δουν ελληνικό κινηματογράφο και κυρίως να δουν πως συνεργάστηκαν στη …σκηνή μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του σήμερα και του …χθες…

Να σημειώσουμε εδώ ότι στη Νάξο θα προβληθεί στις 5 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα στο Cine Naxos και θα δώσει το παρών ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος που θα προλογίσει τη ταινία και θα εξηγήσει πως έφτασε στο …στόχο. Και όπως έχει γράψει και ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα «Στις 5/1 ξεκινάει να παίζει το Bachelor2 στο νησί μου, τη Νάξο. Θα είμαι κ εγώ λοιπόν εκει στο cine Naxos, να σας πω από κοντά τι ταλαιπωρία τράβηξα για να γυρίσω την ταινία με αυτά τα τομάρια που είχαμε για ηθοποιούς!!»

Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας. Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Και όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του village cinema μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι οι Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς… Ερωτηματικό εάν θα γίνει ο γάμος, ο Μαυρίδης όπως έχει δηλώσει θα διεκδικήσει το «χρυσό βατόμουρο» της χρονιάς με την αποκαλυπτική του εμφάνιση, ο Σφήνος τραγουδάει και η Νάξος έστω και κατά λάθος εμφανίζεται. Και στη πρώτη σκηνή… για τους πιο παρατηρητικούς. Αααα και το 3 ήδη είναι στα σκαριά…  

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης,  Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου,  Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Τζουμάκης,  Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα & Κώστας Βαζάκος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Παραγωγή: Showtime Productions, Voice Entertainment

Συμπαραγωγή: Alpha

Διανομή: Village

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News