Νάξος - Χαλκί: Λες να είναι ..… ή κάτι άλλο;

Η αρχή έγινε από το Δαμαλά... Εκεί όπου είχαμε τη συνάντηση την Κυριακή της Μουσικής με το μάρμαρο μέσα από ένα ξεχωριστό σμίλεμα ήχων και μαρμάρου.. Σε ένα χωράφι διάσπαρτο από φιγούρες, χρώμα και ήχο.. 

Και σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου έχουμε το δεύτερο μέρος των Διεθνών Μουσικών Συναντήσεων όπου το χεράκι του έχει βάλει ο αγαπητός καθηγητής Μουσικής, Αλέξανδρος Καλογεράς...  Μουσικοί, συνθέτες και εκτελεστές, εικαστικοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και ποιητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό συναντιούνται στη Νάξο για 10 μέρες με σκοπό την συνεργασία και δημιουργία νέων έργων.

Και όπως αναφέραμε; Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019, 21:00 στο Λύκειο-Γυμνάσιο Τραγαίας, Χαλκί

Τίτλος δράσης; Λες να είναι ..… ή κάτι άλλο;

4 τρομπέτες, 2 τρομπόνια, 1 σαξόφωνο, μία βιόλα, ένα κοντραμπάσο, ένα τσέλο, ένα φαγκότο, μερικές κιθάρες, 10 μουσικοί από τον Καναδά, την Αμερική και άλλοι τόσοι από την Ελλάδα σχεδιάζουν κάτι ξεχωριστό: τζαζ, κλασική, παραδοσιακή μουσική    Ακούσματα που μας ξυπνούν μνήμες με έναν ασυνήθιστο τρόπο.     

Οι Διεθνείς Μουσικές Συναντήσεις στη Νάξο για το φετινό καλοκαίρι 2019 θα γίνουν 23-31 Αυγούστου. Διοργανώνονται απο την ορχήστρα ΑΛΕΑ ΙΙΙ τους Πανεπιτησμίου της Βοστώνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας και της Κυκλαδίας.

Είσοδος ελεύθερη

    

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News