Νάξος: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε ρυθμούς ... Sagriland

Με τους καλύτερους οιωνούς μπαίνει ο Δεκέμβριος… Και αναφερόμαστε στις δράσεις που θα διεξαχθούν στο Σαγκρί από σήμερα 1η Δεκεμβρίου και έως τις 15 Δεκεμβρίου με σημείο αναφοράς την πλατεία ή πλάτσα του χωριού, που βρίσκεται στη μέση σχεδόν της Νάξου. Και μάλιστα υπόσχονται …μαγεία εξού και ο τίτλος "Magic Sagriland". 

Πρωταγωνιστές τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Σαγκρίου Νάξου με την τριμελή επιτροπή να έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος… Και από κοντά τόσο ο Σύλλογος ΠΝΟΕΣ όσο και ο σύλλογος της Αθήνας.. 

Πρεμιέρα των δράσεων απόψε, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα με Χριστουγεννιάτικο bazaar,  το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα στολιστεί και θα ανάψει ενώ από εκεί και πέρα, θα υπάρχει διασκέδαση με ζωντανή μουσική και βέβαια φαγητό, ποτό, χορός δωρεάν! Και θα αναλάβουν την διασκέδαση τρία νέα παιδιά, ο Γιώργος Δημητροκάλλης στο μπουζούκι, ο Βασίλης Μανιός στο λαούτο και ο Νίκος Σκορδιαλός στο βιολί…. Και στόχος της εκδήλωσης δεν είναι άλλος από την ενίσχυση του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Σαγκριου!!! 

Οι υπόλοιπες δράσεις; Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 11 το πρωί): Εργαστήριο κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, Κλόουν, μπαλονοκατασκευές και λήξη του Magic Sagriland  την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 με Ρακόμελο, Παραδοσιακούς  χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου ΠΝΟΕΣ και ουσιαστικά μιλάμε για μία πανέμορφη μουσική βραδιά.
Σας περιμένουμε και θα περάσουμε πανέμορφα….