Νάξος: Καισάρεια … Έχεις Ταλέντο

Μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση «Καισάρεια… Έχεις Ταλέντο» έρχεται στη Νάξο (14-16 Δεκεμβρίου) με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με την ευκαιρία της έλευσης των Χριστουγέννων και δράσεις σε Νάξο, Φιλώτι, Απείρανθο, Μέλανες, Τρίποδες και Γλινάδο

Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης: «Μια διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους! Ηθοποιοί, Μάγοι, Dj  ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με το κοινό, για να επιλέξουν το καλύτερο τραγούδι των φετινών Χριστουγέννων!

Οι μέρες των Χριστουγέννων έφτασαν!

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά δουλεύουν πυρετωδώς για να ετοιμάσουν τα δώρα για τα παιδιά. Τα ξωτικά, όμως, φέτος έχουν ένα μυστικό...

Ετοιμάζουν μια μεγάλη γιορτή έκπληξη για τον Άγιο Βασίλη γιατί κάθε χρόνο ο καημένος δουλεύει πολύ και είναι ο μόνος που δεν προλαβαίνει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Έτσι αποφάσισαν να του ετοιμάσουν μια γιορτή που θα του μείνει αξέχαστη!

Έχουν όμως ένα μικρό προβληματάκι... Δεν μπορούν ν' αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο τραγούδι για να τραγουδήσουν στη γιορτή και τσακώνονται για μέρες! Μέχρι που κάποιος έχει μια φοβερή ιδέα: Γιατί να μην κάνουν ένα διαγωνισμό? Έτσι, με την παρουσία της κυρίας Αγιοβασιλίνας στην κριτική επιτροπή, αλλά και τη βοήθεια του κοινού, παρουσιάζουν το «Καισάρεια… έχεις ταλέντο!».

Η αγωνία είναι μεγάλη... Αλήθεια ποιο θα είναι το τραγούδι που θα κερδίσει στον τελικό?

Οι επισκέψεις

Μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμάτη θετική ενέργεια, με πολύ χιούμορ, τραγούδι και χορό, που θα μας κάνει να θυμηθούμε ξανά όλα τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και θα προσφέρει ένα ξεκίνημα με αισιοδοξία για την καινούρια χρονιά!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, 19:00: στην Απείρανθο

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 11:00: στις  Μέλανες /19:30: στο  Φιλώτι

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 17:00: στις  Τρίποδες / 19:00: στο Γλινάδο

Αφήγηση παραμυθιών από την Ομάδα αφηγητών ΠαραμυθιάΖΩ: Καλικάτζαροι μικροί, καλικάτζαροι μεγάλοι! Παραμύθια με καλικατζάρους!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου: 18:00: Αγερσανί

Μια μέρα παρέα με τον Άγιο Βασίλη

και τα ξωτικά του!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

 και ώρα 10:00 στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου

10:00: Ζωγραφική προσώπου (face painting).

# Εργαστήρι του Αη –Βασίλη (Ζωγραφική και χειροτεχνίες).

# Συζήτηση,  φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη και παραλαβή γραμμάτων.

11:00: «Καλικάτζαροι μικροί, καλικάτζαροι μεγάλοι!» Παραμύθια με καλικατζάρους! Αφήγηση παραμυθιών από την ομάδα αφηγητών ΠαραμυθιάΖΩ.

12:00:

# Γλυκές, απολαυστικές γεύσεις. Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής.

# «Τα φυτά των Χριστουγέννων και η σημασία τους».

# Παρουσίαση των «Χριστουγεννιάτικων φυτών».

 «Καισάρεια… έχεις ταλέντο!». Μια διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους! Ηθοποιοί, Μάγοι, Dj  ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με το κοινό, για να επιλέξουν το καλύτερο τραγούδι των φετινών Χριστουγέννων!

# Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα!

# Κεράσματα!

# Πολλές εκπλήξεις και δώρα!!!

Παράλληλα θα λειτουργούν:

# Πίνακας ευχών

# Παραδοσιακά παιχνίδια με τα ξωτικά!

# Παζάρι Συλλόγων και Σχολείων!