Νάξος - Μικρές Κυκλάδες: Έρχεται η παράσταση "Ειδήσεις είναι, θα περάσουν"

Το ξέρετε ε; Το χαμόγελο είναι ένα δυνατό «όπλο» και ο ιδανικός αντίπαλος για να αντιμετωπίσουμε τα όσα μας τρομοκρατούν! Εκεί ακριβώς στοχεύει η κοινωνική κωμωδία με τίτλο «Ειδήσεις είναι, θα περάσουν» και η οποία έρχεται (για μία ακόμη χρονιά) στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες την επόμενη εβδομάδα... Από τις 15 έως τις 21 Ιουλίου θα είναι σε Νάξο και στα τέσσερα διαμάντια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων... Υπό την αιγίδα του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ....  

Ας δούμε πώς περιγράφουν το έργο οι ίδιοι οι συντελεστές του: «Ελλάδα 2018. Κάποιοι την χαρακτηρίζουν ως την πιο κρίσιμη περίοδο μετά την μεταπολίτευση. Ανεργία, φτώχεια, μετανάστευση. Ίσως είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό κάθε ανθρώπου σ’ αυτή τη χώρα. Κάποιοι τα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και πανικό. Εμείς ως γνήσιοι Έλληνες τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ και συγκίνηση. 
Ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε.
Στόχος μας είναι απλά ένα σας χαμόγελο. Το χαμόγελο που τόσο πολύ λείπει από τη ζωή μας. Και μέσα από αυτό το χαμόγελο να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας τρομοκρατούν. Άλλωστε, όπως λέει και ένας από τους ήρωες του έργου μας, «μη φοβάστε ρε αδέρφια, ειδήσεις είναι θα περάσουν»

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ένα δικό μας παιδί, ο Γιάννης Φραγκίσκος και στο πλευρό του, ο Αρης Τσάπης (σ.σ. τον θυμόμαστε από το σίριαλ "Ευτυχισμένοι Μαζί" και την Αννα Μάγκου ενώ στα κείμενα έχει βάλει και το χέρι του, ο Λευτέρης Ελευθερίου.. 

Ας δούμε το πρόγραμμα των παραστάσεων και τους συντελεστές 

Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 21:00, Μέλανες
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 21:00, Ηρακλειά
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 21:00, Σχοινούσα
Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 21:00, Κουφονήσια
Κυριακή,21 Ιουλίου, 21:00, Δονούσα 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Άρης Τσάπης, Αννα Μάγκου, Γιάννης Φραγκίσκος.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές

Κείμενα: Λευτέρης Ελευθερίου, Μάριος Ντερντές, Γιώργος Φειδάς