Νάξος: "Μην φοβάστε... Ειδήσεις είναι θα περάσουν" διά χειρός Λευτέρη Ελευθερίου

«Ειδήσεις είναι, θα περάσουν»….. Ωραίο δεν ακούγεται; Ειδήσεις.. .Είτε ευχάριστες, είτε δυσάρεστες, δείχνουν την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας. Και όταν μεταφέρονται στο θέατρο τις περισσότερες φορές προσφέρουν στιγμές χαμόγελου…

Και αυτή η θεατρική παράστασης, αυτή η κοινωνική κωμωδία έρχεται στην Νάξο. Από σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου έως και την Τρίτη 7 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα έχουμε τέσσερις παραστάσεις. Σε Γαλήνη, Φιλώτι, Γαλήνη και Χώρα Νάξου..

Και όπως διαβάζουμε στο ενημερωτικό σημείο: Ελλάδα 2018. "Κάποιοι την χαρακτηρίζουν ως την πιο κρίσιμη περίοδο μετά την μεταπολίτευση. Ανεργία, φτώχεια, μετανάστευση. Ίσως είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό κάθε ανθρώπου σ’ αυτή τη χώρα.  Κάποιοι τα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και πανικό. Εμείς ως γνήσιοι Έλληνες τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ και συγκίνηση.

Ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε.

Στόχος μας είναι απλά ένα σας χαμόγελο. Το χαμόγελο που τόσο πολύ λείπει από τη ζωή μας. Και μέσα από αυτό το χαμόγελο να αντιμετωπίσουμε όλα όσα μας τρομοκρατούν.

Άλλωστε, όπως λέει και ένας από τους ήρωες του έργου μας, «μη φοβάστε ρε αδέρφια, ειδήσεις είναι θα περάσουν». 

Info

«Ειδήσεις είναι, θα περάσουν»

*Παρασκευή 3 Αυγούστου (21:00): Γαλήνη

*Σάββατο, 4 Αυγούστου (21:00): Φιλώτι

*Δευτέρα 6 Αυγούστου (21:00): Απόλλωνας

*Τρίτη 7 Αυγούστου (21:00): Δημοτικό θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης»

Εμφανίζονται οι: Άρης Τσάπης, Αναστασία Παντούση, Γιάννης Φραγκίσκος.

Σκηνοθεσία: Μάριος Ντερντές.

Σενάριο: Λευτέρης Ελευθερίου, Μάριος Ντερντές, Γιώργος Φειδάς.