Νάξος - Μονή: Ο Παντερής και οι "Νότιοι Ανεμοι" έρχονται στον ELaiolithos

Ξεκινάμε μοναδικά, δημιουργικά, ρυθμικά, χαρούμενα, νοσταλγικά, και ατμοσφαιρικά στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του ΕLaiolithos, στην ορεινή Νάξο, με θέα και διάθεση για καλοκαιρινή συναυλία και παρέα όπως εξελίσσεται κάθε φορά στο μαγικό χώρο του ELaiolithos με οικοδέσποινα την Ελένη Μαράκη . Σε έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, ο Γιώργος Παντερής Ψαρός έρχεται να συναντήσει το Ναξιακό κοινό και πάλι και να προσφέρει σε όλους την απόλαυση μουσικών αριστουργημάτων!

Στις 25 Ιουνίου, Σάββατο βράδυ, 9:30 ο Γιώργος υπόσχεται να μας "ταξιδέψει" σε αναλλοίωτα μουσικά μονοπάτια, συνδυάζοντας τραγούδια των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Αντώνη Βαρδή, Μίλτου Πασχαλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Ορφέα Περίδη, Νίκο Παπάζογλου, με αγαπημένα κρητικά, αποτυπώνοντας εικόνες, μέρη κι έθιμα στους στίχους των τραγουδιών του και θα μας χαρίσει μία μοναδική βραδιά στο ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού.

Θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με δικές του επιτυχίες, αλλά και πολλά από την ελληνική έντεχνη μουσική σκηνή, με το ηχόχρωμα της Κρήτης διάχυτο... Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει με το λαούτο του και μοιράζεται αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, την μαγεία της συνύπαρξης και την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό ιδιαίτερο live μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές και περίτεχνα συνδυασμένο με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις! Ελάτε να τραγουδήσουμε και να απολαύουμε ξανά μαζί τους, γιατί γνωρίζουμε όλοι ότι ο πολιτισμός ενώνει, ανακουφίζει, ανατάσσει τη ψυχή, και φέρνει απλόχερα σε αρμονία τη ψυχή με το σώμα!

Συντελεστές
Λαούτo-Φωνή: ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παντερής
Kιθάρα: Γιώργος Λιακακης
Πλήκτρα: Γιώργος Καψούλης
Κρουστά: Νίκος Καλαθάκης

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 698 608 3477

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News