Νάξος - Musiquecafe: Δείπνο της κας Σακελλαροπούλου με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Δεν ξέρω πως τα έχει καταφέρει, αλλά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενδεχομένως να είναι και η πλέον φιλική Πρόεδρος στην ιστορία του θεσμού... Ανετη, φιλική, δεν λέει σχεδόν ποτέ "όχι" σε όποιον ζητήσει να μιλήσει μαζί της ή να βγάλει μία σέλφι. Εδώ και ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στη Νάξο, κινείται συνεχώς όπως αποδεικνύεται και δεν αρνείται να βγει φωτογραφία με κάθε πολίτη που της ζητάει κάτι τέτοιο.

Την είδαμε στην  Μουτσούνα, την είδαμε στο Φιλώτι, πρόσφατα βρέθηκε σε Κουφονήσι και Ηρακλειά, ε σήμερα, πήρε την απόφαση να κατέβει στη πόλη της Νάξου.. Και η επιλογή της έμοιασε μονόδρομος... Musiquecafe, το εστιατόριο (ή και καφέ - μπαρ εφόσον μιλάμε για all day στέκι) που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει την καρδιά των κατοίκων αλλά και επισκεπτών του νησιού, Φέρνει βέβαια και τη ... χάρη από την Αθήνα, όπου δικαίως θεωρείται το πολιτικό στέκι της πρωτεύουσας...

Μάλιστα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας - πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - όταν βρέθηκε στη Νάξο, πέρασε για ένα ...καφέ και συνάντηση εργασίας από το Musiquecafe, με δεδομενο ότι συχνά πυκνά όταν είναι στην Αθήνα, απολαμβάνει ένα καλό γεύμα στο Παγκράτι και στην έδρα του εκεί Musiquecafe

Η Πρόεδρος κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, βρέθηκε στη πόλη της Νάξου με την συντροφιά της (σ.σ.. αποτελείται από δικαστικούς ως επί τω πλείστον), και επέλεξε δείπνο με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Επί της υποδοχής, ο Μάκης Ξενάκης - ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της επιχείρησης - που ανέλαβε το ρόλο του οικοδεσπότη και είχε σύντομη συνομιλία με την Πρόεδρο όπου την ενημέρωσε και για τα πιάτα που θα μπορούσε να απολαύσει... Μην ξεχνάμε ότι τα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας αποτελούν το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου..

Και η κα Σακελλαροπούλου απόλαυσσε μαζί με την παρέα της, ένα υπέροχο δείπνο...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News