Νάξος - ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ: «Sankara Magic» και η μαγεία μπαίνει στη ζωή μας (video)

Μαγεία… Όσο κι εάν κάποιοι αμφιβάλλουν υπάρχει και είναι εντυπωσιακή μέσα από τα …τρικ των μάγων. Και ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά έναν εκ των κορυφαίων μάγων ή illusionist της σύγχρονης εποχής στην Ελλάδα, τον Sankara…

«SANΚARA MAGIC» λοιπόν και στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την προσεχή Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης του σόου στις 18:30) στο "Σπίτι του Άη Βασίλη" στο Γενικό Λύκειο Νάξου θα δοθεί η ξεχωριστή παράσταση "SANΚARA MAGIC", με δωρεάν είσοδο... Και όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση ««SANΚARA MAGIC»… βάλε λίγη μαγική σκόνη στη ζωή σου με τον πολυμήχανο, ταλαντούχο και γνωστό για τα μοναδικά μαγικά κόλπα του magic man SANCARA! Αυτή η παράσταση είναι σίγουρο ότι θα σε μαγέψει!... Είσοδος δωρεάν”

Eμείς να σημειώσουμε ότι ο Sankara συνεχίζει για το επόμενο τρίμηνο τις δράσεις του στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» και μας ενδιαφέρει μία μικρή ανάγνωση της παρουσίασης του Έλληνα illusionist…

 «Εκεί που η καρδιά σας δονείται έντονα κι αδιάκοπα... Εκεί που το μυστήριο σας τυλίγει απαλά και καθηλωτικά ... Εκεί που η αντίληψή σας ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας βρίσκεται ο μεγάλος Έλληνας illusionist Sankara, ειδικότητα του να φτάνει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, να παίζει παιχνίδια με τον χρόνο, να υπερπηδά τα φυσικά -ανθρωπίνως δυνατά- όρια και να μαγνητίζει το μυαλό σας σε κάθε του show.

Ο γνωστός σε όλους Sankara, αποδεικνύει κάθε φορά πως μπορεί να αγγίξει το «αόρατο», να «δει» την σκέψη σας, να «αφουγκραστεί» τα μυστικά σας. Όντας χαρισματικός, έκανε σκοπό της ζωή του να μοιραστεί μαζί σας το μυστήριο του υπερφυσικού.

Από το show δεν λείπουν ποτέ τα εντυπωσιακά stage illusions! Μην ξαφνιαστείτε όταν εκείνη η παρτενέρ, που βρίσκεται μπροστά σας στην σκηνή, ε-ξ-α-φ-α-ν-ί-ζ-ε-τ-α-ι από τα μάτια σας και βρίσκεται να σας χαιρετά στο πίσω μέρος του θεάτρου!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν θα δείτε τα αντικείμενα να ταξιδεύουν στο χρόνο.. τα παλαιά να γίνονται καινούργια και το αντίστροφο! Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εμπειρία «από μέσα», ως συνεργός του Sankara, θα μπορέσετε να λάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετουργία πάνω στην σκηνή!

Αυτά κι άλλα απίθανα οπτικά θεάματα θα σας καθηλώσουν και θα σας παρασύρουν να αποδράσετε από τη λογική και να γίνεται συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι μαγείας... με οδηγό σε αυτό το ταξίδι τον Sankara, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του υπόσχονται ένα show Μαγείας, αποκαλύψεων και κορυφώσεων, ικανό να καταπλήξει θεατές κάθε ηλικίας.

Sankara, o illusionist που έκανε το αδιανόητο να φαντάζει απλό, σας καλεί, για να σας παρασύρει σ' ένα θέαμα στον συναρπαστικό κόσμο της μαγείας ... Sankara κι η μαγεία συνεχίζεται μέσα στον χρόνο...»

Δείτε το βίντεο… Θα σας προκαλέσει ..