Νάξος: Ο «όρθιος κωμικός» Ζαραλίκος είναι (21/12) εδώ …

Στην ερώτηση γιατί πρέπει κάποιος να μπει στο κόπο να δει τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στην παράσταση Stand Up Comedy την τρέχουσα περίοδο, η απάντησή του είναι αν μη τι άλλο αφοπλιστική «Πολιτική κοινωνική σάτιρα μέχρι να με ρίξουν στην θάλασσα με τσιμέντο στα πόδια. Επειδή δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί αυτό κάθε παράσταση μπορεί να είναι η τελευταία μου και να μην έχετε την ευκαιρία να δείτε άλλη. Πολύ καλός λόγος για να έρθετε Ε ;;»

Η αλήθεια είναι ότι σε ένα τέτοιο επιχείρημα δεν μπορείς εύκολα να πεις όχι… Και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο «όρθιος κωμικός» όπως αυτοχαρακτηρίζεται, έρχεται με Χριστουγεννιάτικη διάθεση στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου «Ιάκωβος Καμπανέλλης» για μία Stand Up Comedy παράσταση που δεν θα ξεχάσει κανείς! Πότε; Μα αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και στις 9 το βράδυ… 

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο που συνοδεύει την … άφιξή του στη Νάξο «ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά! Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο! 

Στην φετινή απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση υπάρχει -όπως πάντα - άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί (για όλους & για όλα), η καυστική σάτιρα και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί! 

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δηλώνει: «Η παράσταση είναι ακατάλληλη για διαφημιστές και φασίστες.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για τους εξωγήινους»… Προσθέτει δε «Μετά το ναυάγιο του "Αγία Ζώνη" και τη μόλυνση του Σαρωνικού, μαύρισε η θάλασσα, μαύρισε κι η ψυχή σας. Για τη θάλασσα θα φροντίσει ο Πλιάτσικας να την ξαναβάψει μπλε. Όσο για το μαζούτ που κάθισε στο βυθό και τις παραλίες, έχω μερικές ιδέες. Φέρτε στουπιά και μπουκάλια».

Ηχοληψία: Κωνσταντίνος Χαϊκάλης.
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ώρα έναρξης: 21:00 
Χριστόφορος Ζαραλίκος
Stand Up Comedy
Δημοτικό θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, Νάξος
Είσοδος Ελεύθερη – έξοδος: 2 μελομακάρονα 
Διοργάνωση: Ν.Π. Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης