Ο Απόστολος Ρίζος στη Νάξο, στήριξη αλληλεγγύης από Πανναξιακό

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:00 στην είσοδο του ΔΑΚ Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης» κατά την προσέλευση στην συναυλία του Απόστολου Ρίζου, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που πραγματικά τα χρειάζονται αυτές τις μέρες…

Ο Πανναξιακός Αθλητικός Όμιλος Νάξου στηρίζει την κίνηση αλληλεγγύης από τον ΝΟΠΠΑΠΠΑ για συγκέντρωση τροφίμων που θα δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Ρίζο και την εμφάνιση του στη Νάξο.

«Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον τίτλο ‘6’ , το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, ο Απόστολος Ρίζος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην Νάξο, την Τρίτη 27/12.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής που συντονίζει το κοινό του με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, έχει στήσει μια μουσική πρόταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την ίδια την ουσία των τραγουδιών.

Τα αγαπημένα τραγούδια από την παλιότερη προσωπική του δισκογραφία αλλά και από το πρόσφατο album ‘6’ (Τι να θυμηθώ, Να’ μαστε μαζί, Σ’ αυτή τη χώρα, Το ψάρι) συνομιλούν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη, τον Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τον Ελευθερίου, τη Νικολακοπούλου.

Με άλλους δύο μουσικούς δεξιοτέχνες επί σκηνής, δημιουργούν έναν μουσικό κόσμο που δονείται από ρυθμό και συναίσθημα.

Ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops, drums, και ο ίδιος ο Απόστολος Ρίζος με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα, θα μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά, στο όμορφο νησί των Κυκλάδων».

Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη!!

 

Θοδωρής Κουέλης / ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops
Dr. Momo / τύμπανα, κρουστά
Απόστολος Ρίζος / κιθάρες, φυσαρμόνικα

ΌΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ (Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του κλειστού Δ.Α.Κ.)