Ο Βαγγέλης Γερμανός έρχεται στο NaxosCafe

«Τα τραγούδια μου είναι ότι καλύτερο μπορώ να σκαρώσω. Τα περιποιούμαι σαν τις γάτες μου. Τα χαϊδεύω, τα ποτίζω, τα ταΐζω. Έτσι κι αυτά, σαν τις γάτες μου, ζούνε πολλά χρόνια» Ποιος το λέει αυτό; Μα ποιος άλλος από τον Βαγγέλη Γερμανό που αποκαλύπτει το μυστικό της διαχρονικότητας των τραγουδιών του… Και τώρα που έχει συμπληρώσει 35 χρόνια ,,, κρουαζιέρας στην μουσική σκηνή έρχεται στη Νάξο για ένα μελωδικό ταξίδι..

Και μάλιστα αυτό το ταξίδι θα γίνει σε ένα από τα πλέον ατμοσφαιρικά μπαράκια της Νάξου. Και δη στην παλιά πόλη. Στο NaxosCafe με τον ροκ τραβαδούρο που διατηρεί μία αντισυμβατική ματιά στα δρώμενα και παραμένει… σκλάβος του τραγουδιού θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν αλλά και το μέλλον: "Κηπουρός", "Κρουαζιέρα", "Απόκληρος", "Μπανιέρα", "Δραπέτης", "Γόησσα", "Σκλάβος σου για πάντα" και τόσα άλλα αγαπημένα τραγούδια..!

Με συντροφιά την … συμφωνική ορχήστρα του εαυτού του, ουσιαστικά τη κιθάρα του αναμένεται να χαρίσει μία μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία.

Και όπως τονίζει «Θα ήθελα ο κόσμος να φύγει ανανεωμένος. Με όρεξη να ξεπεράσει τις δυσκολίες της κρίσης. Να "γεμίσει" τις "μπαταρίες" του».

Πότε θα έχουμε τη χαρά να τον ακούσουμε; Την Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Οκτωβρίου σε έναν χώρο

".. πανέμορφο και ατμοσφαιρικό..

χωμένο στα στενά της παλιάς πόλης...

ωραίες μουσικές, λίγα τραπεζάκια στο στενό και μερικά μέσα...

".. ήσυχο και χαλαρωτικό, ατμόσφαιρα ρομαντική...

στέκι αγαπημένο.."

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 22850.26.343

#naxoscafe Παλαιά Πόλη, Χώρα Νάξου

naxoscafe@gmail.com 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News