Οι μαθητές του ΕΠΑΛ διασκεδάζουν (26/02)

Η προσεχή Κυριακή¨, η τελευταία των Αποκριών είναι μία ολοήμερη γιορτή… Σε κάθε γωνιά του νησιού μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν. Με βάση βέβαια το Ναξιώτικο Καρναβάλι… Όμως, για όσους θέλουν να γευτούν κάτι διαφορετικό δεν έχουν πάρα να πάρουν το δρόμο για την Αγία Άννα και δη το κοσμικό κέντρο «Γοργόνα» εκεί όπου οι μαθητές του ΕΠΑΛ Φιλωτίου διοργανώνουν τον δικό τους αποκριάτικο χορό. Και μάλιστα θα έχουν σημαντική βοήθεια τόσο από τον D.J. Ηλία Ορφανό όσο και από τους συμμαθητές τους του Γενικού Λυκείου Νάξου που αναλαμβάνουν χορό αλλά και τη ζωντανή μουσική…

Έντεχνα και νησιωτικά τραγούδια στη πρώτη γραμμή αλλά και παραδοσιακά όργανα όπως οι ήχοι από τσαμπούνα και τουμπάκια… Επίσης θα δώσουν το παρών και Κορδελάτοι ενώ η εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμα και κλήρωση με πλούσια δώρα, προσφερόμενα από επιχειρηματίες της Νάξου. Κι όλα αυτά γιατί στόχος δεν είναι άλλος από την οικονομική ενίσχυση μαθητών - παιδιών του Επαγγελματικού Λυκείου Φιλωτίου που έχουν ανάγκη….

Και η πρόσκληση των μαθητών αναφέρει ότι « Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του ΕΠΑΛ ΦΙΛΟΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ, διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στις 26-02-17, στο κέντρο «Γοργόνα», στην Αγ. Άννα, αμέσως μετά το καρναβάλι. Συμμετέχει ζωντανή ορχήστρα από νεαρούς καλλιτέχνες των σχολείων ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου, με έντεχνα ,νησιώτικα τραγούδια και τσαμπουνοτούμπακα. Χορεύουν κορδελλάτοι και το χορευτικό του Γ.Ε.Λ. Νάξου καθώς και όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Το γλέντι θα συνεχίζεται αμείωτο, με τον D.J. Ορφανό Ηλία. Θα διεξαχθεί και κλήρωση με πλούσια δώρα, προσφερόμενα από τους επιχειρηματίες της Νάξου. Όλα γίνονται για την οικονομική ενίσχυση των παιδιών –μαθητών του ΕΠΑΛ Φιλοτίου. Εμείς βάζουμε τη μουσική κι εσείς βάζετε το κέφι. Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη Κυριακή γλεντιού και διασκέδασης».