Παροναξία: Ο Λάμπρος Φισφής τα ...βλέπει θετικά

Eνα stand up comedy show για τις μικρές λεπτομέρειες που μας ενώνουν, θα απολαύσει τις επόμενες ημέρες το κοινό της Πάρου και της Νάξου. Μετά από 3 σεζόν στην Αθήνα και πάνω από 15.000 άτομα κοινό σε όλη την Ελλάδα η περιοδεία της stand up comedy παράστασης «Δες το θετικό» συνεχίζεται.

Ο Λάμπρος Φισφής στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας. Αν ψάχνετε το νόημα της ζωής, αν θέλετε να συγκινηθείτε, αν σας αρέσει να φεύγετε από το θέατρο σοφότεροι, αυτή η παράσταση δεν είναι για εσάς.

Αν καρφώνετε 36 πατάτες σε μια πιρουνιά, αν χρειάζεστε 40 λεπτά για να μπείτε στη θάλασσα, αν σας αντιστέκεται πάντα ένα σκουπιδάκι όταν βάζετε ηλεκτρική, αν αγοράσατε οικολογικές λάμπες και πλέον ζείτε στο σκοτάδι, αν θα ψηφίζατε νόμο κατά της άσπρης κάλτσας στο σεξ, αν έχετε πετάξει με το ΚΤΕΛ που λέγεται Ryanair, αν μετά από μεσημεριανό ύπνο έχετε hangover, αν έχετε να πιείτε τεκίλα από το 1996, αν θεωρείτε ότι τα ΙΚΕΑ είναι φτιαγμένα από εξωγήινους, αν νιώθετε ηδονή όταν κάποιος σας ξύνει στην πλάτη, αν έχετε κάνει διακοπές σε rooms to let Καλλιόπη, αν κλαίτε όταν τραβάτε μια τρίχα από τη μύτη, αν δεν ξέρετε τι είναι ο συριγμός των ferry boat, αν είστε γονιός ή σκέφτεστε να γίνεται κάποια στιγμή και τελικώς, αν θέλετε να περάσετε ένα βράδυ γελώντας… τότε αυτή η παράσταση είναι για εσάς.

Η παράσταση «Δες το θετικό» θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο Cine Naxos και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Πάρου, στην Παροικιά.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://www.lambrosfisfis.com/

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News